ANJA I STRAHINJA SE S BLIZANCIMA SKUĆILI U AUTOBUSU: Prvo živeli u "lubeničaru" pa od FAP-a starog 40 godina napravili čudo! VIDEO
Foto: Youtube Printscreen

prava kuća, imaju sve! 25 kvadrata raja

ANJA I STRAHINJA SE S BLIZANCIMA SKUĆILI U AUTOBUSU: Prvo živeli u "lubeničaru" pa od FAP-a starog 40 godina napravili čudo! VIDEO

Nekretnine -

Iz starog putničkog autobusa izbacili sedišta, skroz ga sredili, uveli vodu i sad imaju sve - spavaću, dnevnu, garderober, komplet kupatilo i ogromnu kuhinju s tremom ispred, za sedenje

Anja i Strahinja upoznali su se pre 7 godina, zaljubili, zavoleli a sad uživaju u porodici i svojim blizancima!

Možda ih se i sećate, to su ono dvoje koji su pola Evrope obišli u žutom VW kombiju-lubeničaru iz sedamdesetih, koji su kupili za 1.000 evra...

Anja i Strahinja, kuća, jeftine kuće, autobus, kuća autobus, mali stan, mikro stan, kvadrat
foto: Youtube Printscreen

... i tako ga prepravili da su u njemu živeli čitavih godinu dana, putujući i obilazeći sva mesta koja su želeli da vide.

Anja i Strahinja, kombi, jeftine kuće, autobus
foto: Youtube Printscreen

Ali, kad su došla deca, i to još blizanci, njih dvoje su rešili da se skuće u nečem mnogo prostranijem pa je izbor pao na autobus! Putnički, FAP-ov, star 40 godina.

Anja i Strahinja, autobus, jeftine kuće
foto: Youtube Printscreen

Naime, kad su se mališani rodili, prodali su "lubeničar" i odlučili da štete, ali umesto stana, iz oglasa su kupili autobus koji je postao prostran dom od 25 kvadrata.

Trem sa stočićem i stolicama za uživanje u pogledu
Trem sa stočićem i stolicama za uživanje u pogledufoto: Youtube Printscreen

Kažu, dve i po godine bile su im potrebne da svečano oglase kraj radova na svom lepotanu i činjenici da je, kako vele, "naš autobus postao kuća".

1 / 8 Foto: Youtube Printscreen

"U ovoj završnoj fazi radova smo uveli vodu, pretapacirali 30 godinu staru ofucanu instrument-tablu, napravili trem za sve predstojeće dolce far niente trenutke, krovnu terasu za kafidžonce sa panoramnim pogledom na šumovita brda Maljena, uradili kompletan fejslifting limarije i napokon ga ofarbali.

Na ovom klipu možete pogledati sve ove radove ili ako vam je smor da gledate radni proces, prešaltate odmah na 10min i pogledate before after i kompletnu turu kroz našu kuću", poručuje ovaj nesvakidašnji bračni par.

Kurir.rs/Youtube/Whatifness

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track