BOGATAŠIMA SLUŽI DA POPIJU PIĆE, A SKROMNIMA MOŽE BITI I VIKENDICA! Montažna, sklapa se brzo i košta manje od 500€ VIDEO
Foto: Youtube Printscreen

rešenje za skromne ljude

BOGATAŠIMA SLUŽI DA POPIJU PIĆE, A SKROMNIMA MOŽE BITI I VIKENDICA! Montažna, sklapa se brzo i košta manje od 500€ VIDEO

InfoBiz -

Sjajna za pecaroše koji imaju parče zemlje na obali reke ili jezera, da odmore tokom dana ili prespavaju jednu noć

BEOGRAD - Bogatašima sa uređenim vrtom, koji se prostire hektarima, služi da se sklone od sunca, popiju piće ili odmore s pogledom na more ili jezero, a sirotinji bi lako mogli da posluži i kao vikendica ako već imaju neko svoje parčence zemlje.

Reč je o drvenim letnjikovcima koji iz fabrike kupcu dolaze u delovima i lako se sklapaju. Mogu biti i veoma korisni za pecaroše, koji i nisu ljubitelji velikog komfora, tek da se na nekom svom manjem placu sklone od vetra, kiše i nevremena, kao i da prespavaju nedaleko od vode.

letnjikovac, vikendica, drvene kuće, jeftine kuće
foto: Youtube Printscreen

Letnjikovci su dostupni kao skupovi elemenata za samostalnu montažu. Brzo se grade jer su svi materijali već fabrički obrađeni a sklapaju se tamo gde kupac želi. Prave se od istih materijala kao i montažne kuće - drveta poput smreke, bora ili jele, jer takve vrste drveta u sebi imaju prirodne smole koje na prirodan način štite drvo od propadanja.

Svi letnjikovci iz ovog Jutjub videa Royal TV-a modeli su stranih kompanija, a njihove cene niže su i do 5 puta od cena u našoj zemlji pa osnovna i najprostija varijanta košta 499 evra.

Kurir.rs/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja