ČOVEKA PITALI ZAŠTO JE IZ ZAGREBA OTIŠAO U MANJE MESTO Odgovor je BRUTALNO ISKREN: Otvorili smo firmu, a nismo se morali ZAKOPATI
Foto: Printscreen

ČOVEKA PITALI ZAŠTO JE IZ ZAGREBA OTIŠAO U MANJE MESTO Odgovor je BRUTALNO ISKREN: Otvorili smo firmu, a nismo se morali ZAKOPATI

Moj biznis -

Jedan korisnik društvene mreže Tik tok podelio je svoje iskustvo zbog čega se iz Zagreba preselio u manje mesto.

Korisnika ‘Miki.dji-a‘ na TikToku je jedan pratilac upitao: ‘Zašto živiš u Sinju ako si purger?‘

A on je iskreno odgovorio:

- Rođen sam 1994. u Zagrebu, svi su mi iz Zagreba. Međutim, uvek sam hteo da živim u nekom manjem mestu, tipa Krapine, Zaprešića... Uvek sam hteo da budem preduzetnik i smatrao sam da tako možeš uspeti puno bolje u nekakvim manjim sredinama. I da u tim manjim sredinama možeš puno bolje finansijski proći.

Zagreb
foto: EPA Antonio Bat

I kako se ispostavilo da je meni žena iz Sinja, onda smo u tom gradu i otvorili preduzeće za pogrebne usluge. Zašto? Jer smo znali da ovde možemo pre uspeti. Mi smo dve godine u braku, kupili smo zemljište, napravili smo kuću, a da se pritom nismo morali zakopati u kredit.

Da živimo u Zagrebu ja ne bi mogao da zaradim dovoljno da bi mogli da živimo bez kredita. Znam to, jer sam živeo u Zagrebu, imao sam auto na kredit, imao sam.... A ovde smo auta kupovali bez kredita. U Zagrebu bi se puno više mučili nego tu. Mislim, borimo se mi i dalje kao svi, ali nemamo kredite.

U Zagrebu ne bi mogao imati ove kućne ljubimce koje imam, auta koje imam. Ja sam u Sinju odlično prihvaćen, ljudi su prema meni divni. U Sinj sam došao da uspem, nisam hteo ići van Hrvatske - kaže mladić.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija/M.M.C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track