BOGATA UDAVAČA: Kostić hoće u SNS?!
Foto: Tanjug

BOGATA UDAVAČA: Kostić hoće u SNS?!

InfoBiz -
"Vlada Srbije je lider i ima lidera, ujedinitelja", rekao je predsednik MK grupe i napomenuo da bi Srbija mogla da bude kao Švajcarska

BEOGRAD - Predsednik MK Grupe Miodrag Kostić je na skupu "Srbija okrenuta ekonomiji" rekao da 13 godina nije član nijedne stranke, ali da razmišlja sada da se učlani u Srpsku naprednu stranku (SNS).

"Šalim se, neću se učlaniti u SNS, ali sam spreman, kao i klub Privrednik, da vam pomognemo u sprovođenju nepopularnih mera i zakona zbog dobrobiti svih nas i dobrobiti Srbije", rekao je Kostić, koji je Vladi Srbije ponudio svoju pomoć u restruktuiranju društvenih preduzeća, dok mu je ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić rekao da može da bira između fabrika FAP Priboj ili "14. oktobar" iz Kruševca."Vlada Srbije je lider i ima lidera, ujedinitelja", rekao je Kostić i napomenuo da bi Srbija mogla da bude kao Švajcarska, ukoliko bi iskoristila svoje kapacitete u rudnom bogatstvu ili u navodnjavanju i ukrupnjavanju poljoprivrednih parcela."Mi smo spremni ukoliko nas Vlada Srbije zamoli ili zatraži pomoć da prenesmo svoje know-how. Ja nemam mnogo vremena, ali hoću da pomognem. Dajte mi neko preduzeće, ne da ga privatizujem, već da pomognem da od neprofitnog postane profitno", rekao je Kostić.Dinkić je ponudio FAP ili "14. oktobar", a Kostić je ponovio da je spreman da pruži svoje usluge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja