ŽENA IZ SRBIJE DALA OTKAZ, ŠEF POVUKAO ŠOK POTEZ Savetuju je DA SE PRIPAZI zbog njegovih reči: "Ne vraćaj se, treba mu MAGARE"
Foto: Shutterstock

ŽENA IZ SRBIJE DALA OTKAZ, ŠEF POVUKAO ŠOK POTEZ Savetuju je DA SE PRIPAZI zbog njegovih reči: "Ne vraćaj se, treba mu MAGARE"

InfoBiz -

Devojka iz Srbije koja se na društvenoj mreži Iks potpisuje kao "Upitaj__prah" objasnila je da je ostala zatečena potezom svog šefa koji joj je, nakon datog otkaza, ponudio nešto o čemu mnogi radnici u Srbiji maštaju.

Inače, pre skoro tri nedelje sam dala otkaz. Šef je nastavio da uplaćuje doprinose. Kaže 'vrati se kad se odmoriš, koliko god ti vremena treba, neću da tražim drugog radnika'. Mislila sam da takvi ljudi ne postoje", napisala je ona.

"Ne vraćaj se!"

Reći nekom "vrati se na posao kad se potpuno odmoriš" nešto je što gotovo svaki zaposleni želi barem jednom u životu da čuje, te su zato u komentarima mnogi ovakav gest šefa pohvalili.

Ipak, bilo je i onih koji su bili sumnjičavi.

"Postoje, samo su u velikoj manjini. Isto kao i odgovorni i pošteni radnici", "Bravo, svaka mu čast", "Iz iskustva ti kažem ne vraćaj se. Ne radi to niko iz dobrote nego zato što mu treba magare. Isto tako ja prošle godine dala otkaz, nisam radila mesec dana, plaćali me, davali silna obećanja. A onda nakon dva meseca kada sam otišla obećanja su ostala mrtvo slovo na papiru", bili su neki od komentara ispod objave.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja