SRPSKI BIZNISMEN SAGRADIO SEBI ALADINOV DVORAC: Raskošna građevina nikla usred vinograda, vredi milione, a evo gde se nalazi FOTO
Foto: Printscreen/Facebook, Printscreen/Youtube

nesvakidašnje

SRPSKI BIZNISMEN SAGRADIO SEBI ALADINOV DVORAC: Raskošna građevina nikla usred vinograda, vredi milione, a evo gde se nalazi FOTO

InfoBiz -

Rodoljub Drašković, srpski biznismen i brat političara Vuka Draškovića, sagradio je sebi dvorac usred vinograda, koji se nalazi u podnožju čuvene kule u Vršcu.

Naime, Draškovićev dvorac mnoge je podsetio na onaj iz poznatog Diznijevog crtanog filma "Aladin", a baš zbog svog zanimljivog i impozantnog izgleda ova nesvakidašnja građevina privlači veliku pažnju javnosti, te je mnogi slikaju i razgledaju u prolazu.

Dvorac je još uvek u fazi izgradnje i nalazi se na privatnom posedu na periferiji grada, a na putu za Vršački breg.

Podsetimo, kako su mediji ranije pisali 2017. godine, Rodoljub Drašković kupio je "Vršačke vinograde", koje je platio nekoliko miliona evra.

Rodoljub Drašković srpski je preduzetnik i zadužbinar, a prema podacima sa "Vikipedije" rođen je 1949. godine. Završio je Ekonomski i Poljoprivredni fakultet u Beogradu.

Inače, Drašković je sagradio i Grad Sunca, na Mediteranu, do kog se iz Trebinja stiže za nekoliko minuta, a iz Dubrovnika ili Herceg Novog za oko pola sata vožnje.

Za kratko vreme, za svega tri godine, izgradio je akvaa park, Olimp halu sportova, zatvoren bazen, fitnes centar, otvorene terene za sve sportove; individualne i timske, atletski stadion i fudbalske terene, igrališta za decu sa Dino parkom, igraonice za decu, Galiju- spa centar, hotel Panoramu sa 5 zvezdica, Beli grad; sa preko hiljadu smeštajnih jedinica za turiste, kongresni centar, Etno selo; koje je atrakcija za sve uzraste, Varoš čaršiju; sa sadržajima koji povezuju vekove življenja u Hercegovini.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track