ZBOG SLADOLEDA KUPIO 4 STANA U BEOGRADU NA VODI?! Bogati srpski kralj obrva ne prestaje da šokira! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen/Biznis priče

srbin milioner koji je izmislio japansko iscrtavanje obrva

ZBOG SLADOLEDA KUPIO 4 STANA U BEOGRADU NA VODI?! Bogati srpski kralj obrva ne prestaje da šokira! (VIDEO)

Moj biznis -

Mislili su da se sprdam a kad smo sutra došli da potpišem, doneli su mi celu kutiju sladoleda

Bogati srpski kralj obrva, biznismen Branko Babić, jedan je od retkih koji ne krije čime se bavi, kako je uspeo i kako zarađuje.

Sam je otkrio da je bukvalno počeo ni iz čega tako što je uložio 200 evra, a da danas zarađuje skoro 100.000 mesečno čime je verovatno ohrabrio mnoge mlade ljude da u svoju poslovnu ideju ipak treba verovati.

Branko Babić, kralj obrva
foto: Youtube Printscreen/Biznis priče

On je nedavno po prvi put pokazao i svoje raskošno imanje na selu gde inače živi i pored svog milionskog biznisa jer tako voli i tako mu se sviđa. Njegova velelepna kuća i veliko imanje sa zavidnim parkingom izgrađeno je na privatnom jezeru.

1 / 12 Foto: Youtube Printscreen/Biznis priče

Branka Babića nazivaju kraljem obrva a jednom prilikom je lično ispričao za Jutjub kanal Biznis priče kako je kupio čak 4 stana u Beogradu na vodi a razlog je bio sladoled?!

- Otišli smo Jovica i ja na sladoled i vozimo se u kabrioletu i ližemo sladoled... I kao šta je ovo lepa zgrada, a tu se prodaju stanovi Beograda na vodi... I ja kao ajd da uđemo... Zgrada Geozavoda, ono unutra ludilo i uđemo mi a onaj ispred kaže ne možete sa sladoledom... A ja kažem ako kupimo stan, on kaže onda može! I kažem, dajte 4 komada! Mislio je da se sprdam, a sutra kad smo došli da potpišemo doneli su nam punu kutiju sladoleda... - seća se Branko događaja koji se danas prepričava kao anegdota.

Branko nije krio i da mu je kao momku veliki san bio da vozi rols-rojsa, a taj je san i ostvario! Branko živi u rodnom selu Ratkovu. Imanje je kupio od jednog našeg gastarbajtera iz Nemačke koji je od zapuštenog komada zemlje napravio čudo koje je Branko potom kupio ne žalivši para.

Kad je bio klinac, tinejdžer verovao je da mu je najveći uspeh bio što je otišao iz sela, a sad smatra da mu je najveći uspeh u životu što se u svoje selo vratio.

- Uložio sam u svoj biznis 200 evra, zarađujem od 60 do 100.000 evra mesečno. Nemam nikakvo predznanje, nisam naročito pametan, znači može svako - zaključio je Babić svojevremeno u emisiji "Biznis Priče".

Kurir.rs/SĐP/Youtube Biznis priče

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track