KOŠTALA GA MILIONE ALI MU ISTO TOLIKO I ZARADI! Ovako unutra izgleda luksuzna jahta najbogatijeg Srbina Filipa Ceptera (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen, Dragan Kadić

kad porodično ne uživaju u njoj, pare samo kaplju

KOŠTALA GA MILIONE ALI MU ISTO TOLIKO I ZARADI! Ovako unutra izgleda luksuzna jahta najbogatijeg Srbina Filipa Ceptera (VIDEO)

Moj biznis -

Sve izgleda neverovatno, evo za koliko je para iznajmljuje

Jedan od najbogatijih ljudi sa ovih prostora, biznismen Filip Cepter, od nule je počeo da gradi svoju poslovnu imperiju čiji je zaštitni znak kvalitetno posuđe, te danas uživa u izobilju.

Pored brojnih nekretnina, u svom vlasništvu ima i lukusuznu jahtu, koja nosi naziv "Joy Me", a koja se razlikuje od mnogih skupocenih brodova ovakovog tipa.

1 / 10 Foto: Youtube Printscreen

Ova jahta je pomerila granice konvencionalnog dizajna i odlikuju je prefinjene konture i forma, specifičan enterijer u pop-art stilu, elegancija, inovativna tehnologija.

Dugačka je pedeset metara, a 2011. godine, kada je porinuta, vredela je 30 miliona evra, dok se sada njena cena kreće oko 16 miliona evra. Te godine bila je zvezda tradicionalne „Izložbe jahti“ u Monaku, gde je posetiocima oduzimala dah, u potpunosti pravdajući svoje ime.

Brod napravljen od čelika i aluminijuma sastoji se iz tri nivoa, ima impresivnih šest kabina, prostrani salon, kuhinju i veliku trpezariju, nekoliko barova, osam predivno dekorisanih kupatila, mini-bioskop.

Tu je i spa-zona sa teretanom, saunom, džakuzijem, kao i soba za hromoterapiju (lečenje bojama).

jahta, Filip Cepter, jahta Filipa Ceptera, Madlena Cepter
foto: Youtube Printscreen

U potpalublju su smeštene kabine za posadu, na gornjoj palubi nalaze se porodični apartmani, dok najviši “sprat” predstavlja epicentar letnjih zbivanja, sa barom i bazenom dugačkim tri i po metra. Brod je predviđen za 12 osoba.

jahta, Filip Cepter, jahta Filipa Ceptera, Madlena Cepter
foto: Youtube Printscreen

‒ „Joy Me“ se po svemu razlikuje od ostalih jahti i zbog toga je zanimljiva. Tu sam utkao sebe, jer sam se uvek trudio da budem drugačiji – izjavio je Filip Cepter jednom prilikom.

Inače, Filip ovim luksuznim brodom često obilazi Mediteran sa suprugom Madlenom i njihovom ćerkom Emom, a ponekad je i izda za 155.000 evra nedeljno.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track