KO DANAS MOŽE SEBI DA PRIUŠTI SVINJSKO MESO? Anketa Kurira povodom NAGLOG poskupljenja mesa, ŠOK ODGOVORI GRAĐANA (VIDEO)
Foto: kurir televizija

CENE ISTE, A STANDARD?

KO DANAS MOŽE SEBI DA PRIUŠTI SVINJSKO MESO? Anketa Kurira povodom NAGLOG poskupljenja mesa, ŠOK ODGOVORI GRAĐANA (VIDEO)

InfoBiz -

Iako su cene drastično skočile kada je u pitanju svinjsko meso, ipak se daljim poskupljenjima ne nazire kraj.

Ekipa Kurira je istražila šta meštani Čačka misle i kako se bore sa poskupljenjem ovog mesa.

Meso, Pečenje
foto: Shutterstock

Potom se kamerama preselila na sever države, odnosno u Suboticu, a u ovom gradu su naišli i na strance, a jedino oni smatraju da su cene razumne.

- Ovde sam na godišnjem odmoru, inače živim u inostranstvu. Kada je meso u pitanju, ista je cena kao u inostranstvu. Naravno, drugačiji je standard, pa je to svakako za građane Srbije skupo - rekla je srpkinja koja provodi vek izvan naše granice.

- Ne jedem meso, ali ne smatram da je previše skupo, mislim da je pristupačna cena - rekla je sagovornica na stranom jeziku.

Celu reportažu i odgovore građana možete pogledati u videu ispod:

01:29

CENA SVINJETINE ISTA U INOSTRANSTVU I SRBIJI?! Anekta Kurira povodom NAGLOG poskupljenja mesa, ŠOK ODGOVORI GRAĐANA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:00

SVINJETINA U EU POSKUPELA ZA 40 ODSTO: Evo kada ćemo saznati kako će biti kod nas! Kurir u Čačku, meštani FRAPIRANI cenom mesa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja