PREDSEDNIK OBEĆAO, PUTARI VEĆ NA TERENU: Uveliko rade na asfaltiranju ulica u Priboju! Sve po zahtevu građana ova 3 naselja (FOTO)
Foto: Kurir

po hitnom nalogu

PREDSEDNIK OBEĆAO, PUTARI VEĆ NA TERENU: Uveliko rade na asfaltiranju ulica u Priboju! Sve po zahtevu građana ova 3 naselja (FOTO)

InfoBiz -

U tri pribojska naselja - Kalafati, Bare i Ćetanje, putari uveliko izvode radove na asfaltiranju ulica, što je tokom posete tom kraju obećao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je nedavno u razgovoru sa predstavnicima bošnjačke zajednice u Priboju, na njihov zahtev, obećao da će ulice u tri naselja biti uređene i asfaltirane i odmah izdao nalog JP "Putevi Srbije" da se krene u realizaciju.

Putari
foto: Kurir

- Proceduru je pokrenuo ministar građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji je izdao hitan nalog za rad na rekonstrukciji tih puteva, a putari su u kratkom roku izašlu na teren, tako da ispunjavamo i ovo obećanje predsednika - rekao je pomoćnik direktora "Puteva Srbije" Ivan Tejić, koji je danas obišao radove u blizini Priboja.

Naveo je da su lokalne zajednice u sva tri mesta pružile pomoć putarima, tako što su im odmah posle posete predsednika, olakšali početak radova i posekli šiblje pored puta.

- Time su pokazali zahvalnost na brzoj reakciji, jer su mašine već narednog dana došle u Kalafate, a zatim u druga dva naselja - dodao je Tejić.

On je rekao da će u Kalafatima biti asfaltiran put u duzini od 2,5 kilometra, a širine tri metra, dok su putevi u Barama i Ćetanju dugi po 1,5 kilometar, a široki po tri metra.

- Prvi asfalti se očekuju već u naredne dve nedelje - kazao je Tejić.

Podsetio je da je predsednik Vučić obećao i četiri kilometra dug nov put u opštini Prijepolje, kao veza naselja Hrta - Jagnjila - Brajkovac, gde se, takođe, već uveliko radi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track