U BEOGRADU NIČE JEDAN OD NAJVEĆIH TRŽNIH CENTARA U OVOM DELU EVROPE! Evo gde se tačno gradi i kad će biti otvoren (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen/Beobuild

U BEOGRADU NIČE JEDAN OD NAJVEĆIH TRŽNIH CENTARA U OVOM DELU EVROPE! Evo gde se tačno gradi i kad će biti otvoren (FOTO)

InfoBiz -

Najveći kineski tržni centar u ovom delu Evrope, "Evroazija trejding centar", biće otvoren u maju naredne godine u Beogradu i predstavljaće simbol prijateljstva i saradnje Kine i Srbije.

To je izjavio ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić na ceremoniji povodom završetka prve faze izgradnje centra.

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen/Beobuild

"'Evroazija trejding centar' je pri kraju, završena je glavna konstrukcija i sam centar će biti pušten u rad u maju naredne godine", rekao je Vesić i dodao da je reč o 34.715 kvadrata kao i to da će ovo biti najveći kineski centar u ovom delu Evrope, objavio je B92.

Novi Beograd, Kineski tržni centar
foto: Instagram Printscreen/Beobuild

Nakon požara u Bloku 70 u kojem je u avgustu 2021. godine izgoreo kineski tržni centar, odlučeno je da se u Novom Beogradu izgradi novi i veći. Vesić je podsetio da je jedan od glavnih investitora koji gradi "Evroazija trejding centar" kineska kompanija Panda.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track