"TRAŽILA SLOBODAN DAN ZBOG SMRTI PSA, A REAKCIJA ŠEFA..." Žena povukla drastičan potez, žestoko udarila! Prepiska RAZJARILA MASE
Foto: Shutterstock

nimalo razumevanja

"TRAŽILA SLOBODAN DAN ZBOG SMRTI PSA, A REAKCIJA ŠEFA..." Žena povukla drastičan potez, žestoko udarila! Prepiska RAZJARILA MASE

InfoBiz -

Popularni forum Reddit izazvao je debatu nakon što je žena ispričala kako njen šef na poslu nije razumeo njen gubitak kućnog ljubimca.

Naime, korisnica ove platforme je objasnila kako je dala otkaz jer joj je šef zamerio što želi da uzme slobodan dan da odvede psa na eutanaziju, a njihovu prepisku objavila je na Redditu.

U prvoj poruci mu je napisala da ima hitan slučaj u porodici i da neće moći da stigne na posao, a on je odgovorio da mora da dođe na smenu.

Objasnila mu je da je bezuspešno pokušavala da nađe zamenu i napisala da mora da odvede svog psa na eutanaziju.

stres, posao, kancelarija
foto: Shutterstock

„To nije najbolji razlog za izostanak sa posla“, odgovorio je njen šef. Žena je bila šokirana njegovom reakcijom i obavestila ga je da daje otkaz.

Njena priča izazvala je šokirane reakcije korisnika koji su stali na njenu stranu, ali nije imala baš lepe reči za poslodavca.

„Za gubitak kućnog ljubimca potrebno je vreme da se tuguje, vaš šef je užasna osoba“, napisala je jedna osoba, dok je druga dodala: „Gubitak psa je 100 odsto hitan slučaj u porodici“. „Ne bi trebalo ni da procenjuje da li je hitan slučaj“, prokomentarisala je treća osoba. "Nikad im ne objašnjavajte šta je hitno, to se njih ne tiče. Uostalom, nijedan razlog im neće biti dovoljno dobar", glasio je drugi komentar.

Kurir.rs/Večernji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track