POMERENI LETOVI ZA SICILIJU ZBOG POŽARA NA AERODROMU U KATANIJI: Oglasila se "Er Srbija"! Evo šta će biti sa putnicima do srede!
Foto: Shutterstock

zatvoren

POMERENI LETOVI ZA SICILIJU ZBOG POŽARA NA AERODROMU U KATANIJI: Oglasila se "Er Srbija"! Evo šta će biti sa putnicima do srede!

InfoBiz -

Usled požara koji je u ponedeljak 17. jula u ranim jutarnjim časovima izbio na aerodromu u Kataniji, prema trenutnim informacijama taj aerodrom biće zatvoren do srede, 19. jula. Posledično, avio-kompanije su prinuđene da do srede, 19. jula lete sa alternativnih aerodroma na Siciliji.

Palermo, Sicilija
Palermo, Sicilijafoto: Shutterstock

Kako se navodi u dopisu Er Srbije, zbog navedenih promena, Er Srbija je već aplicirala i dobila slot na aerodromu u Palermu. Let Er Srbije JU538 između Beograda i Katanije, planiran za danas (ponedeljak, 17. jul 2023. godine) u 13:20 časova, poleteće iz Beograda za Palermo, danas (ponedeljak, 17. jul 2023. godine) u 20:30 časova po lokalnom vremenu.

Sletanje u Palermo očekuje se u 22:25 po lokalnom vremenu. Za putnike na tom letu organizovan je autobuski prevoz između Palerma i Katanije, tačnije do trga Piazza Papa Giovanni XXIII u Kataniji.

- Kada je reč o putnicima koji je trebalo da se vrate iz Katanije za Beograd, letom Er Srbije JU539, umesto danas (ponedeljak, 17. jul 2023. godine) u 16 časova kako je prvobitno planirano, poleteće iz Palerma za Beograd danas (ponedeljak, 17. jul 2023. godine) u 23:30 po lokalnom vremenu. Za putnike na tom letu organizovan je autobuski prevoz između Katanije i Palerma. Polazak autobusa iz Katanije za Palermo biće u 17 časova po lokalnom vremenu sa adrese Piazza Papa Giovanni XXIII (kod izlaza iz metro stanice Giovanni XXIII). Vozači autobusa imaće jasno istaknut natpis Er Srbija i spisak sa imenima putnika - navodi se u saopštenju "Er Srbije".

Dodaje se da je kompanija u kontaktu sa svim putnicima nezavisno da li su kartu kupili samostalno ili posredstvom partnerskih turističkih agencijama koje imaju aranžmane na Siciliji.

- Za sve putnike Er Srbije obezbeđen je autobuski prevoz između Katanije i Palerma. Za više informacija, molimo putnike da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete veb-sajt airserbia.com ili Er Srbija stranice na društvenim mrežama - navodi se u dopisu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja