SKANDALOZNA PROVOKACIJA: Rođak dronovca Morine učestvuje na forumu u Nišu
Foto: Dado Đilas

Hoće da posluje sa srpskim privrednicima

SKANDALOZNA PROVOKACIJA: Rođak dronovca Morine učestvuje na forumu u Nišu

InfoBiz -

NIŠ - Poslovnom forumu Srbija-Albanija danas u Nišu prisustvovao je i Kadri Morina, blizak rođak Balista Morine, koji je pre dve godine pustio dron sa zastavom velike Albanije na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija u Beogradu.

Taj biznismen iz Albanije ističe u izjavi Tanjugu da biznis "ne poznaje" politiku i da je na Poslovni forum u Niš došao jer želi da ulaže u Srbiju i da sarađuje sa srpskim biznismenima."Mislim da je ovaj forum dobra priča za privrede obe strane, i za Albaniju i za Srbiju.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kao biznismen i predstavnik osiguravajućih kompanija već četiri godine radim sa kompanijama iz Srbije, koje su uvek korektne i tačne. Verujem da ćemo u buduće još bolje sarađivati u svim oblastima", rekao je Morina.

Saradnja dva naroda, srpskog i albanskog, je veoma važna, kaže Morina, inače vlasnik više osiguravajućih i drugih kompanija.

Foto: AP
Foto: AP

On navodi da je neophodno napraviti zajedničko, srpsko-albansko tržište, s obzirom na to da su obe zemlje male, a mala su i tržišta.Ambicije da se razvije velika firma podrazumevaju obavezu da ona dobro radi i da ima razvijenu saradnju sa drugima.

Morina je, prema oceni albanske televizije Top Channel, izuzetno uvažen biznismen u toj zemlji, koji posluje u Makedoniji i drugim balkanskim zemljama. Morina je pozvao građane Srbije da posete Albaniju i uvere se u njene, kako je istakao, prirodne lepote kojima raspolaže retko koja zemlja i da letuju na njihovom lepom moru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track