Er Srbija direktno leti za Ljubljanu i Bukurešt

Od danas

Er Srbija direktno leti za Ljubljanu i Bukurešt

InfoBiz -
Cena povratnih karata za obe destinacije je 99 evra u okviru promotivne akcije Er Srbija
1 / 5

BEOGRAD - Nacionalna avio-kompanija Er Srbija uvela je danas direktnu liniju Beograd - Ljubljana, na kojoj će svakodnevno obavljati letove.

Srpski avioprevoznik danas uvodi i direktnu liniju Beograd - Bukurešt. Cena povratnih karata za obe destinacije je 99 evra u okviru promotivne akcije Er Srbija.

Na prvom letu za Ljubljanu među putnicima je bio i generalni direktor Er Srbije Dane Kondić koji je ocenio da će uključivanje Ljubljane u mrežu destinacija prema kojima leti ta kompanina "doneti značajne koristi i brojne pogodnosti putnicima, kao i privredama Srbije i Slovenije". Srpska nacionalna aviokompanija, tad pod imenom Jat ervejz, za Ljubljanu nije letela od 2010. godine.

Kako je saopštila Er Srbija, interesovanje za novom linijom Ljubljanu bilo je veliko i zabeležen je veliki broj rezervacija za direktan let, ali i za presedanja na letovima preko Beograda. U Ljubljani je organizovan svečani doček aviona erbas 319, pošto je to prvi redovni let od 2010. godine. Letovi za Ljubljanu nude odlične veze od aerodroma u Beogradu do evropskih destinacijma: Stokholm, Rim, Beč, Kopenhagen, Brisel...

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić je u pisanoj izjavi naveo da linija Beograd- Ljubljana ima veliki potencijal za razvoj turizma dve zemlje i ukupno bolje ekonomske odnose.

http://www.youtube.com/watch?v=kLaM3vQbCV0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track