Savremena digitalna rešenja za korisnike Direktne Banke
Foto: Promo

Savremena digitalna rešenja za korisnike Direktne Banke

Održiva budućnost -

Direktna Banka ad Kragujevac je univerzalna, domaća i moderna finansijska institucija koja odgovarajućim rešenjima i razumevanjem potreba klijenata nastavlja da učvršćuje svoju poziciju na domaćem bankarskom tržištu. Poslovanje Banke se zasniva na efikasnim proizvodima i uslugama koje su korisnicima dostupne u rasprostranjenoj poslovnoj mreži koju čini 47 ekspozitura širom Srbije, kao i putem digitalnih servisa Banke.

Direktna Banka je usmerena ka poslovanju sa stanovništvom, privredom, odnosno malim i srednjim preduzećima, kao i poljoprivrednim gazdinstvima. U fokusu Banke su uvek pojedinci sa svojim individualnim potrebama. Zahvaljujući pažljivom osluškivanju potreba korisnika, Direktna Banka je u mogućnosti da izađe u susret raznovrsnim željama klijenata sa kojima neguje transparentan i dugoročan odnos, zasnovan na poverenju i razumevanju.

foto: Promo

Prateći globalne trendove, Direktna Banka kontinurano radi na razvoju i primeni savremenih digitalnih rešenja sa ciljem da se klijentima obezbedi dodatni komfor i autonomija, a svakodnevno bankarsko poslovanje učini bržim i lakšim. Jedan od primera inovacije koje je Banka početkom ove godine obezbedila svojim korisnicima m-banking aplikacije jeste IPS QR kod sistem plaćanja.

Banka razvija i promoviše i druge modele beskontaktnog plaćanja, kao što je plaćanje platnim karticama koje podrazumevaju i brojne dodatne pogodnosti za korisnike, poput odloženog plaćanja, podele troškova kupovine ili podizanja gotovine na bankomatima na rate, povraćaj novca na račun kartice za rezervaciju smeštaja na sajtu Booking.com, kao i druge aktivacije.

Jednako važni za korisnike i Banku jesu i digitalni servisi, elektonsko i mobilno bankarstvo, kao i novi pametni bankomati koji su korisnicima platnih kartica i kredita Direktne Banke stavili na raspolaganje mogućnost da u bilo koje doba dana izvrše željenu uplatu i isplatu sredstava u dinarima i evrima, gotovinsko ili bezgotovinsko izmirenje rata kredita i kreditnih kartica, bezgotovinski prenos u RSD, EUR, CHF, USD i GBP valuti, menjačke poslove i promenu PIN koda.

Korisnicima je omogućena i online prijava za dinarske gotovinske i kredite za refinansiranje, na linku: https://www.direktnabanka.rs/stanovnistvo/krediti/, kada nakon aplikacije mogu da očekuju poziv ličnog bankara za sve dodatne informacije i predlog rešenja koje najbolje odgovara njegovim stvarnim potrebama.

foto: Promo

Kada je reč o uslugama za poslovne korisnike, uz elektronsko bankarstvo, Banka je klijentima omogućila inovativnu DirektFx aplikaciju, koja obezbeđuje direktan uvid u finansijsko tržište za kupoprodaju deviza. Ova aplikacija, zbog brzine i jednostavnosti upotrebe, pruža značajnu pomoć prilikom svakodnevne interakcije na deviznom bankarskom tržištu, a dizajnirana je tako da prikazuje promenu tržišnih kurseva u realnom vremenu i nudi mogućnost kupovine deviza po željenom kursu.

Pažljivo prateći potrebe svojih klijenata i trudeći se da im ponudi što efikasnija operativna rešenja, Direktna Banka će nastaviti da ulaže u inovacije, unapređenje i digitalnu transformaciju poslovnih procesa, savremene alate i platforme, kao i edukaciju zaposlenih i korisnika. Direktnim pristupom, uz razumevanje realnih potreba i sa identičnom posvećenošću, Banka će nastojati da i u budućnosti ostane prvi izbor klijenata, uvek poštujući svoj slogan „Direktna Banka. Za Vas“.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track