OBIMAN DORUČAK U ŠIREM CENTRU BEOGRADA ZA DVOJE: Ova kafana za 1.350 RSD služi brdo hrane, od kulena i kajmaka do hleba ispod sača
Foto: Printscreen/TikTok/tablestar, Shutterstock

nema šta nema

OBIMAN DORUČAK U ŠIREM CENTRU BEOGRADA ZA DVOJE: Ova kafana za 1.350 RSD služi brdo hrane, od kulena i kajmaka do hleba ispod sača

Novčanik -

Mnogi za vreme slobodnih prepodnevnih sati u prestonici traže mesto da kvalitetno provedu par jutarnjih sati, a jedno je sigurno kafana, koju je jedna devojka na TikToku pohvalila zbog ponude obilnog doručka koju imaju na svom meniju.

- Da li je ovo najveći doručak za dvoje u Beogradu? U pitanju je specijal kafane za dve osobe, čija je cena 1.350 dinara, ali je ponedeljkom jeftinije za 10 posto - navela je naratorka video snimka.

Dodala je, mada se i na snimku jasno može videti, da je sadržaj ovog doručka veoma bogat i da prosto za svakoga mora postojati po nešto što bi mu se moglo dopasti.

Konkretno radi se kulenu i pršuti, kao i pečenoj slanini, kobasicama, jajima na oko, potom ponudi mlečnih proizvoda kao što su kiselo mleko, kajmak, kačkavalj, a tu su i krastavci, salata od paradajza i paprika, maslina, ali i hleba ispod sača, proje, kao i nezaobilazne domaće pite. Tu su i uštipci, koji se mogu jesti na kraju sa ponuđenim džemom.

Inače, ova kafana se nalazi u Ustaničkoj ulici, jednoj od najprometnijih u našem glavnom gradu.

biznis.kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja