MAŠU IZNENADILE CENE U OVOJ KAFANI: Sok samo 80 dinara, kafa jeftinija od žvake, a jedna stvar je čak BESPLATNA!
Foto: TikTok/fly_with_masha

može i ovako

MAŠU IZNENADILE CENE U OVOJ KAFANI: Sok samo 80 dinara, kafa jeftinija od žvake, a jedna stvar je čak BESPLATNA!

Novčanik -

Kako smo navikli da nam ''izvrnu džepove'' u koji god restoran da odemo, pravo je iznenađenje da čujete da ručak može da vas košta svega 1.000 dinara. Ovo nije bajka, već iskustvo jedne Maše, koja je na svom TikTok profilu snimila sve što je zateklo na ovom specifičnom mestu.

Otišla je u restoran u kom je ''poklon kuće'' čak šest različitih salata, koje možete da isprobavate, dok čekate svoju porudžbinu.

Aleksinac, restoran, kod Marjana
foto: TikTok/fly_with_masha

- Pre neki dan imala sam priliku da odem na ručak u dobro poznatu kafanu blizu Aleksinca. Ovo sad već kultno mesto poznato je po tome što, čim zauzmete sto, stigne vam šest različitih vrsta salate i, naravno, vrela lepinja - započinje Maša.

Ovaj restoran najviše raspolaže jelima sa roštilja, te je Maša odlučila da nešto od tih specijaliteta i poruči.

Takođe, ono što je dodatno iznenadilo mladu TikTokerku je to što je kafa jeftinija od žvake, a za ceo ručak za dvoje je potrošila svega ''jednu crvenu''.

- Kafu smo poručili za samo devet dinara, a sok za 80. Iskreno, baš sam bila pod utiskom, jer mi je ovo prvi put u životu da budem u ovakvom konceptu kafane, gde je čitav ručak koštao 1.000 dinara - zaključuje TikTokerka.

kurir.rs/TikTok/ T. B.

Bonus video:

01:19

ŠOK CENE RIBE UOČI POSTA! Kurir za vas proverava korekcije cena u ribarnici, PRODAVAC: Već sada poručuju za Svetog Nikolu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track