Već neko vreme turisti vape za poznatim crnogorskim letovalištem - Svetim Stefanom, budući da se vodi bitka da li će ostati u vlasništvu zakupaca ili će pripasti državi.

Aleksandar je bio nestrpljiv, pa je poželeo da prošeta još jednom ovim prelepim izdvojenim hotelskim ostrvom i pogleda kakve su cene u restoranu i kafiću koji su i dalje aktuelni u ovom gradu.

- Ja ću vam pokazati cene u ovim kafićima i videćete da nije velika razlika poći na ovako luksuzno mesto, u odnosu na neke restorane po Budvi. Uzeo sam kaficu, ceđenu pomorandžu i neki doručak, a sve me je to koštalo 17 evra - kaže turista Aleksandar.

U cenovniku restorana jasno se vide iznosi za svu hranu koja je u ponudi, a neke od njih su sledeće:

Za doručak se kreću od sedam do 11 evra, u zavisnosti od toga za šta se opredelite, neki laganiji ili jači obrok.

stockphotomantakingouteuromoneyfromherpocketwallettopview1067795897.jpg
Shutterstock 

Teleća čorba može da se pojede za sedam evra, dok za riblju morate da izdvojite osam.

Ako ste, ipak, za tartat biftek, njega ćete platiti 24 evra, dok je tartar tuna 28.

Salate su raznovrsne, pa ima onih od sedam evra, poput šopske, pa sve do salate od hobotnice ili biftek salate, čija je cena 21 evro.

Tu je i pileći file, koji vredi 17 evra, pljeskavica i ćevapi 15, dok je teleća vešalica 29,5 evra, a za sve ljubitelje pice - cene su u rasponu od 16 do 22 evra.

BiznisKurir/TikTok