NE TREBA VAM VIŠE OD 500 € DA BISTE ZAPOČELI OVAJ UNOSAN BIZNIS: Mesečno može da se zaradi 7.000 €, sve je popularniji i kod nas
Foto: Shutterstock

malo ulaganja

NE TREBA VAM VIŠE OD 500 € DA BISTE ZAPOČELI OVAJ UNOSAN BIZNIS: Mesečno može da se zaradi 7.000 €, sve je popularniji i kod nas

Novčanik -

Mnogi bi želeli da započnu neki biznis od koga bi mogli pristojno da žive, a da ne moraju nikome da polažu račune, jer su oni ti koji su šefovi sami sebi i diktiraju sve poslovne obaveze. Stoga, Kristina na svom TikTok profilu ističe da je za opremanje salona za masažu neophodno svega 500 evra.

- Samo 500 evra je neophodno da se otvori salon za masažu. Potrebno je da imate sto za masažu, peškire, ubruse, ulja i dobru volju - ističe ona.

masaža, Masiranje
foto: Shutterstock

Kako se i sama time bavi, iz ličnog iskustva tvrdi da za početak ništa više od toga nije potrebno.

- Sa jedinih 500 evra započela sam svoje putovanje u industriji masaže. Bilo je puno uspona i padova, ali se na kraju sav taj trud isplatio. Danas imam akademiju sa preko 8.000 uspešnih polaznika i svakim danom unapređujem svoje znanje - zaključuje Kristina.

500 evra
foto: Profimedia

Podsetimo, Kristina je u nekim svojim ranijim videima govorila o zaradi masera u Nemačkoj, koja može da ide i do 7.000 evra mesečno.

@kristina_orient

Sa jedinih €500 sam započela svoje putovanje u industriji masaže. Bilo je puno uspona i padova, ali se na kraju sav taj trud isplatio. Danas imam akademiju sa preko 8,000 uspešnih polaznika i svakim danom unapređujem svoje znanje. I ti možeš ostvariti svoje snove kao maser kroz 6 meseci. Napiši mi MASER ukoliko želiš da promeniš svoj život.

♬ original sound - Kristina

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track