ŽENA TVRDILA DA JE GLUVONEMA, NIKO NIJE NI SLUTIO DA SE IZA TOGA KRIJE ŠOKANTNA ISTINA Beograđanka pozvala poštu i sve razotkrila!
Foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

neverovatno

ŽENA TVRDILA DA JE GLUVONEMA, NIKO NIJE NI SLUTIO DA SE IZA TOGA KRIJE ŠOKANTNA ISTINA Beograđanka pozvala poštu i sve razotkrila!

Novčanik -

Već danima društvenim mrežama u Srbiji kruže poruke raznog sadržaja preko kojih prevaranti pokušavaju da nasamare građane. Mnogi više ni sami ne znaju u šta da veruju, kada im stigne poruka brze pošte dobro se zamisle da li su uopšte napravili nekakvu narudžbinu?

Tako jedna Beograđanka nije ni slutila da će se naći na meti prevaranta, i to žene. Njoj se preko profila na sajtu za kupovinu javila dotična gospođa koja je tvrdila da priča znakovnim jezikom i da zato mora da komunicira preko poruka, a ono što će uslediti razbesnelo je sve.

Postekspres, internet prevara
foto: Printscreen/Instagram

- Došla je do mog kontakta preko sajta i rekla da govori znakovnim jezikom i da zato ne može da me pozove, predložila mi je da iz brze pošte preuzmem pošiljku i da preko njih uplati novac - počela je svoju ispovest anonimna Beograđanka na stranici Serbia_live.

Nepoverljiva Beograđanka ništa nije prepustila slučaju, te je odmah nazvala poštu i proverila sve infromacije, a onda je usledio šok.

- Pozvala sam poštu i odmah mi je rečeno da se radi o prevari, te da bi me link odveo do podataka o kartici sa koje bi mi skinuli novac - otkrila je žena.

Ona je apelovala na sve da povedu računa ako im se ova žena javi, a kao dokaz o svom neprijatnom iskustvu dostavila i fotografije prepiske.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja