SRBI OVAJ BREND OBOŽAVAJU A ONI PRAVE VELIKI KORAK: Otvaraju poslovnicu koja će biti najveća na svetu i imaće čak 4.000 kvadrata!
Foto: Shutterstock

čeka se maj

SRBI OVAJ BREND OBOŽAVAJU A ONI PRAVE VELIKI KORAK: Otvaraju poslovnicu koja će biti najveća na svetu i imaće čak 4.000 kvadrata!

Novčanik -

Berška pripada španskoj grupi Inditeks, koja takođe uključuje marke kao što su Zara, Masimo Duti i Pul en Ber, piše Feniks magazin.

Brend sada otvara svoju najveću poslovnicu na svetu na novoj lokaciji upravo u Frankfurtu.

Odeća, Veš, Slaganje
foto: Shutterstock

Potraga za novim prostorom bila je teška jer raspoložive nekretnine nisu zadovoljavale Berškine zahteve. Brend se sada otvara u obliku dugoročne pop-ap trgovine u prizemlju bivše podružnice Karstadt na Cajlu.

PLANIRANO ZA MAJ

Otvaranje nove poslovnice Berška planirano je za maj. S ukupnom površinom od oko 4.000 kvadratnih metara, nova poslovnica u Frankfurtu premašuje prethodnu najveću podružnicu u Milanu.

Trenutno su u potrazi za osobljem, a čeka se službeno obaveštenje o roku trajanja ugovora o najmu. Prema procenama unutarnjeg tržišta, ugovor bi trebalo da traje do kraja 2026. Vlasnik zgrade prvobitno je planirao da je sruši i izgradi nekretninu mešovite namene.

Trgovac sportskom opremom JD Sports sada će se preseliti u bivše prostorije u MajZeilu. Berška je tamo bila otvorena gotovo dvanaest godina i morala je da napusti prostor jer su zakupnine bile previsoke.

(Kurir.rs/B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja