NA PUMPAMA PRODAJU ČOKOLADU SA VRTOGLAVOM CENOM: Influenseri opet zaludeli tinejdžere: "Za te pare mogu da nahranim celu porodicu"
Foto: Printscreen/TikTok

neverovatno

NA PUMPAMA PRODAJU ČOKOLADU SA VRTOGLAVOM CENOM: Influenseri opet zaludeli tinejdžere: "Za te pare mogu da nahranim celu porodicu"

Novčanik -

Na društvenim mrežama počeo je da kruži video gde je snimljena čokolada najpraćenijeg jutjubera na svetu, koji se predstavlja pod nazivom Mr Beast, čija cena na pumpama u Srbiji iznosi čak 800 dinara za svega 60 grama.

Kako su influenseri svesni da su deca i tinejdžeri skloni da padnu pod njihov uticaj, nesumnjivo je da će i ovakav proizvod završiti baš u njihovim rukama, te da će i on naći veliki broj svojih konzumenata.

Međutim, ova suluda cena čokolade nije mogla da zaobiđe i oštre kritike na društvenim mrežama, gde su se nizali komentari ispod pomenutog videa.

00:08

800 dinara za 60 grama čokolade

,,Za 800 dinara mogu da nahranim četvoročlanu porodicu'', ,,Ne znam šta je gore, da li onaj sok od 1.000 dinara ili ovo'', ''Ko normalan na pumpi kupuje ovakve stvari'', ,,Bolje pocepati pare, nego kupovati to uvozno'', bili su samo neki od njih.

Podsetimo, pre samo par meseci govorilo se o soku, koji je izašao na srpsko tržište sa svojom cenom od 1.000 dinara. Na isti način je plasiran od strane influensera, a količina kofeina u jednom od tih napitaka je tolika kao da se odjednom popije šest konzervi koka-kole, a roditelji su sa decom stajali u redovima i čekali da ga kupe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track