"KAD ME ŠLOG NIJE STREFIO" Miloš za Novu godinu otišao u zavičaj pa skoknuo na piće, a onda je stigao šok-račun i cifra za kiselu!
Zlatibor, Foto: Beta/Dragan Karadarević

"znali smo da je skupo, ali ovo je..."

"KAD ME ŠLOG NIJE STREFIO" Miloš za Novu godinu otišao u zavičaj pa skoknuo na piće, a onda je stigao šok-račun i cifra za kiselu!

Novčanik -

Kako kaže, kada je stigao račun, progutao je knedlu, jer nije bio siguran da li će uopšte imati dovoljno novca da plati tu sumu

Nije čudno da u turističkim centrima posluženje bude skuplje nego van njih, posebno u vreme odmora i u špicu sezone.

Gosti to i očekuju i uglavnom su spremni da plate. Međutim, iz sezone u sezonu sve je više onih koji ostaju začuđeni i zgroženi kada dobiju račun.

Ilustracija
Ilustracijafoto: RINA

- Bili smo na Zlatiboru, na koji idemo godinama, otuda smo rodom i podrazumeva se da skoknemo na piće. Nisam ni gledao cene i naručili smo piće i pice, znajući da će biti nešto jače cene nego u Beogradu, ali eto, ne izlazimo svakog dana, sezona je i tako dalje - ispričao je Miloš T. koji je za novogodišnji raspust otišao u svoj rodni kraj.

Zlatibor
foto: Youtube Printscreen

Kako kaže, kada je stigao račun, progutao je knedlu, jer nije bio siguran da li će uopšte imati dovoljno novca da plati tu sumu!

- Kokakola 520 dinara, sok od borovnice isto 520, kisela voda 380, pica kaprićoza 1.650 i pica fungi 1.600, ukupno 5.190 dinara. Kad me šlog nije strefio! - priča on.

Zlatibor, sneg
foto: Beta/Dragan Karadarević

Možda se, kaže Miloš, ne bi toliko čudio, da pre samo mesec dana nije bio na službenom putovanju u Italiji, kada je sa nekoliko kolega na glavnom trgu u Rimu popio čuveni espreso, sok i pojeo sladoled i račun im je bio manji.

1 / 4 Foto: Beta/Dragan Karadarević

- Poslao sam kolegama sliku ovog računa, a dobio sam samo jedan odgovor, koji su drugi lajkovali: "Ovce su za šišanje". Nisam mogao više da se složim - kaže Miloš.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja