SRPKINJI NA RAČUN LEGLE DOBRE PARE OD NN UPLATIOCA Prvo se šokirala pa prepala: Šta sad! Čudo nastalo kad je saznala ko je uplatio
Ilustracija, Foto: Shutterstock

"Ne diraj taj novac"

SRPKINJI NA RAČUN LEGLE DOBRE PARE OD NN UPLATIOCA Prvo se šokirala pa prepala: Šta sad! Čudo nastalo kad je saznala ko je uplatio

Novčanik -

Jedna Srpkinja doživela je pravi šok kada joj je na račun iznenada legla ogromna suma novca kojoj se nije nadala.

Kako je isprva mislila da se radi o grešci, bila je i više nego iznenađena kada je otkrila ko stoji iza uplate.

Neimenovana Srpkinja otkrila je da joj je na račun stigao novac od nepoznatog uplatioca. U strahu da ga je neko greškom prosledio njoj umesto nekom drugom, potražila je pomoć na Reditu, najpre se raspitujući kako može da proveri odakle je suma stigla.

uplata
foto: Reddit Printscreen

Međutim, kroz nekoliko sati, dok su je ljudi već savetovali da je možda i neka prevara, saznala je pravu istinu, i bila oduševljena.

"Upravo mi je na račun legla pozamašna suma novca, a pouzdano znam da nisam imala nikakvu dodatnu zaradu, nadoknadu ili šta već. Uplatilac: onlajn zarada.

Da li postoji način da se uđe u trag uplatiocu? Mislim, šta ako je neko greškom uplatio? Ne bila mu u koži jer je stvarno velika suma u pitanju" napisala je ona.

"Ne diraj taj novac"

Poučeni iskustvom, oni Srbi kojima se slična stvar desila, posavetovali su je da taj novac nikako ne dira već da ode do banke i prijavi grešku.

"Ne diraj taj novac! Ne skidaj ga sa računa, znači ništa. Uradiće se revers u banci kada shvate da su pogrešili", "Uf navlače te na neku prevaru sigurno", "Idi negde odmori se, ako te budu zvali nemoj se ni vraćati", "Kao što su ti i rekli, ne diraj. Jurili kolegu za mnogo manju sumu. U suštini znaš da novac nije tvoj, ako potrošiš oduzima ti se od sledeće uplate i to je to. Sumnjiva priča", bili su samo neki od komentara ispod njene objave.

A onda novi šok, ovog puta "još bolji"!

Srpkinja je u sledećih nekoliko sati otkrila da joj ogroman novac uplatila firma kao nagradu za rad i doprinos u kompaniji. Kako je objasnila, sada joj je mnogo lakše kada zna da je sav novac ipak njen.

"Mogli su najaviti a ne da gledam u pasulj", napisala je ona u šali.

Kurir.rs/Blic/Prenela: SĐP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track