EPS PRODUŽIO ROK ZA PLAĆANJE RAČUNA, ostvarite popust do OVOG datuma! Spanić: Odluka doneta jer su građani redovne platiše
Foto: BETA Amir Hamzagić

kurir tv

EPS PRODUŽIO ROK ZA PLAĆANJE RAČUNA, ostvarite popust do OVOG datuma! Spanić: Odluka doneta jer su građani redovne platiše

Novčanik -

Usled obustave rada poštara, koji je pre pet dana okončan sporazumom sa Vladom Srbije, računi za električnu energiju su kasnili.

Elektroprivreda Srbije je produžila rok dospeća računa građanima i to do 30. novembra.

Novinar Kurira Saša Dobrijević se nalazi u prostorijama EPS-a gde je sa sagovornikom Radovanom Spanićem, izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS-u, prošao ovu temu.

Radovan Spanić
foto: Kurir televizija

- Kao što smo očekivali većina građana je platila račune na vreme, ali imajući u vidu da su naši građani redovne platiše, EPS je doneo odluku da produži rok za plaćanje do 30. novembra, tako da će svi imati dovoljno vremena da ostvare svoje pravo na popust od pet odsto - započeo je Spanić.

Potom je spomenuo i popularno, odnosno jednostavno, "online" plaćanje, iako naši stariji sugrađani imaju sumnje u vezi toga:

01:02

EPS PRODUŽIO ROK ZA PLAĆANJE RAČUNA, ostvarite popust do OVOG datuma! Spanić: Odluka donesena jer su građani redovne platiše!

- Pa, vrlo je jednostavno, EPS je napravio portal kako bi bio bliži građanima. Taj portal takođe olakšavam građanima da imaju bolji i pregledniji pristup svim svojim računima. Pristup je jednostavan preko mejla sa kojim inače komunicirate, napravite nalog, dodate svoje račune i imate apsolutni pregled potrošnje, uplata u protekle tri godine. Takođe, imaćete mogućnost da vidite računa odmah pri štampi, dakle sredinom meseca. Preko portala može vrlo sigurno i bezbedno da se plati.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs / L. Majer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track