ANITA POKAZALA PAPRENU CENU OSLIĆA U PRODAVNICI: "Šok svaki dan, ali da košta kao gambori - to nikad nije bilo!" ZAPREPASTILA SE
Foto: PRintscreen TikTok

nerealna cena ribe

ANITA POKAZALA PAPRENU CENU OSLIĆA U PRODAVNICI: "Šok svaki dan, ali da košta kao gambori - to nikad nije bilo!" ZAPREPASTILA SE

Novčanik -

Oslić i gambori, dva potpuno različita sveta. Sada zamislite da čujete da je cena smrznutog oslića 750 dinara, a da su gambori samo 107 dinara skuplji od njega u jednom poznatom marketu.

Naime, to se dogodilo u jednoj prodavnici u Srbiji, a Anita je na društvenoj mreži TikTok snimkom prikazala cene ova dva proizvoda i ostala potpuno zaprepašćena.

- Šok zbog cena svaki dan, ali da oslić košta isto kao gambori - to nikad nije bilo i ovo, ljudi, nije normalno - zaključuje Anita.

00:07

Cene oslića i gambora u marketu

Oslić, sa svojim cenama koje idu prema gore, potencijalno postaje neželjeni rival gamborima, čija je cena nekad bila rezervisana za vodeće na policama morskih plodova.

Ali, postavlja se pitanje gde je nestala pristupačnost oslića.

U komentarima na ovu objavu bili su saglasni sa Anitinom reakcijom i pridružili se da nije normalno da je oslić toliko skup, a kamoli da je cena približna gamborima, kao i da ga ne treba kupovati, kako bi na taj način možda uticali da spuste tu nerealnu cenu.

Sledeći put kada birate između oslića i gambora, razmislite o svom ukusu, ali, najpre, o svom džepu.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track