MINISTAR USLIKAN U SAMOPOSLUZI U BATAJNICI: Prošao pored rafa s kiselim mlekom i špagetama, pa proverio i cenu pelena (FOTO)
Foto: RINA

ušteda

MINISTAR USLIKAN U SAMOPOSLUZI U BATAJNICI: Prošao pored rafa s kiselim mlekom i špagetama, pa proverio i cenu pelena (FOTO)

Novčanik -

BEOGRAD - Rezultati akcije "Bolja cena" su ohrabrujući, građani imaju priliku da kupe proizvode po znatno nižim cenama, što je omogućilo porodicama da ostvare značajne uštede od nekoliko hiljada dinara u svojim budžetima, izjavio je danas ministar trgovine Tomislav Momirović u obilasku maloprodajnog objekta „Aman“ u Batajnici.

Tomislav Momirović
foto: RINA

„Ova akcija nije samo ekonomska inicijativa, već i naša borba za bolji standard građana, za koji se borimo i povećanjem plata i penzija, kao i uvećanjem minimalne zarade", rekao je Momirović.

Naveo je da je "Bolja cena" zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i njen osnovni cilj je zaštita standarda građana.

Tomislav Momirović
foto: RINA

"Kad vidite da možete da kupite kiselo mleko za 29 dinara..."

Obišao sam prodavnicu @amansrbija u Batajnici i uverio se da sve teče po planu kada je reč o akciji "Bolja cena". Trenutno je akcija "Bolja cena" aktivna u preko 2.500 maloprodajnih objekata širom Srbije, a mi već sada planiramo naredne korake i kako da uključimo još više prodavnica u ovu akciju. Drago mi je da ljudi vide ovo što smo zajedničkim snagama uspeli da obezbedimo za njih. Naravno, svi su nedeljama pričali o parizeru, ali kada vidite da možete da kupite kiselo mleko za 29 dinara, kada možete da kupite pelene na značajnom sniženju i razne druge proizvode koji koji su važni za svaku porodicu, vi ste svesni da ste uradili dobar posao. #MUST

"Sarađivali smo sa mnogim trgovcima i proizvođačima kako bismo osigurali da proizvodi sa sniženim cenama budu lako dostupni širom zemlje. Takođe, sproveli smo i edukativne kampanje kako bismo građane obavestili o mogućnostima koje im pruža ova akcija u preko 2.500 objekata širom Srbije“, kazao je Momirović.

Pozvao je trgovce i proizvođače da i dalje podržavaju akciju "Bolja cena".

U okviru te akcije u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije po nižim cenama ponuđeno 36 kategorija proizvoda.

Kurir.rs/RINA/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track