SA DVESTOTINAK KILOGRAMA NA DVE TONE Momirović: Prodaja parizera veća i 10 puta! Od utorka do petka 2.092 kg samo u jednom lancu
Foto: Instagram Printscreen

ministar pokazao podatke

SA DVESTOTINAK KILOGRAMA NA DVE TONE Momirović: Prodaja parizera veća i 10 puta! Od utorka do petka 2.092 kg samo u jednom lancu

InfoBiz -

Posle zajedničkog doručka sa predsednikom Srbije, ministar Tomislav Momirović gostovao je na televiziji sa najnovijim podacima na temu ponude i potražnje sniženih proizvoda u supermarketima širom Srbije.

Ministar je kazao da je prodaja parizera mnogo porasla od kada se ovaj proizvod nalazi na "Boljoj ceni". Rast prodaje je ogroman, u svim marketima zabeležen je rast od bar 6 do 7 puta, a u jednom čak i 10 puta.

- Da li možete da zamislite koliko je porasla prodaja parizera? Da li mogu da vam pokažem jedan papir. Pogledajte molim vas ovo. Pričamo za relevantni vremenski period od utorka do petka, pre dve nedelje, prošle nedelje i sada. Prodaja je bila u jednom trgovinskom lancu, tu je i najviše porastao, bila 246 kilograma, pa 245, pa 2.092 kilograma, deset puta, rekao je Momirović.

- U drugim lancima je prodaja parizera porasla između 7 i 8 puta, u ovom 10 puta. Možete da zamislite koliko to ljudima znači - rekao je Momirović.

Kurir.rs/Blic/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja