OVIM TRIKOM BAHATI KONOBAR U GRČKOJ PELJEŠI MUŠTERIJE! Srbin ostao bez kusura većeg od porudžbine: "Dao sam za giros 57 evra..."
Foto: Kurir

POKRADEN

OVIM TRIKOM BAHATI KONOBAR U GRČKOJ PELJEŠI MUŠTERIJE! Srbin ostao bez kusura većeg od porudžbine: "Dao sam za giros 57 evra..."

Novčanik -

U Fejsbuk grupi Live grom Greece, popularnoj među srpskim turistima sa 187.000 pratilaca, oglasio se jedan korisnik sa lošim iskustvom. On je naveo da je u restoranu u koji inače odlazi doživeo da mu ne vrate kusur.

Kako je opisao, nije dobio čak 30 evra kusura, što je više nego što je sama porudžbina koštala.

Naveo je i da je reč o restoranu na Sariju.

Paralija, giros, Paralija giros
foto: Kurir

- Obraćam se grupi i svim članovima da budu oprezni pri plaćanju u kafanama i tavernama. Postoji bar u Sartiju za koji mislim da ima najbolji giros u gradu, a zove se O Grigoris. Letujemo u Sartiju 15 godina i nikada do sada nismo imali nikakvih problema. A pošto za sve postoji prvi put, danas smo kao i mnogo puta u protekle dve nedelje, ručali u O Grigorisu, tri girosa, dva piva i jedan sok, caѕiki i htipiti.

Račun je bio 27,50 evra. Dođe konobar, dam mu 57,50 evra i prođe 5 minuta a on ne dođe da vrati kusur. Kada sam mu rekao, uputio me je unutra u lokal i posle kratkog objašnjenja vratili su mi snimak sa kamera, gde se vidi šank gde konobari predaju novac, a vidi se da ovaj naš konobar daje račun i daje 27,50 evra.

Pokušao sam da objasnim da sam mu dao novčanicu od 50 evra i da ne mogu da pogrešim jer mi je to bio poslednji papirni novac, ali uzalud. Verovatno je vezan posao i tako kradu.

Inače, nažalost, osim što lome vozila, kradu automobile i motore, sada su počeli i džeparenje turista po kafanama - naveo je u svojoj objavi.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track