NJUJORČANKA NA HVARU PLATILA VEČERU VIŠE OD 400 €! "Hrana je izvrsna, ali cena..." Pratioci opleli po njoj: POJELI STE POLA MORA!
Foto: TikTok/teonamango

nema kraja

NJUJORČANKA NA HVARU PLATILA VEČERU VIŠE OD 400 €! "Hrana je izvrsna, ali cena..." Pratioci opleli po njoj: POJELI STE POLA MORA!

Novčanik -

Turisti se gotovo svakodnevno žale na visoke cene u Hrvatskoj, posebno na Jadranu. Iako im domaćini savetuju da pre porudžbine provere cene u cenovniku, čini se kako ih tek nakon ručka neugodno iznenade...

Mlada turistkinja Teona iz Njujorka objavila je na TikToku i Instagramu kako se šokirala računom na Hvaru. Po zanimanju je inače, kako navodi, blogerka koja piše o modi, lepoti i putovanjima.

Račun je iznosio ukupno 402, 42 evra. Hranu je pohvalila da je izvrsna.

Hvar, račun, restoran
foto: Printscreen/Instagram

- Ovo se dogodi kada prihvatite preporuku konobara za predjelo i glavno jelo. Pitao nas je i koliko smo gladni, a mi smo rekli da nismo previše. Pitam se koliki bi tek bio račun da smo rekli da smo gladni - komentirisala je razočarana Njujorčanka. Ipak smeštaj na Hvaru je pohvalila kao i samo ostrvo i napisala preporuke.

"Grad je predivan. A Jadransko more predivno plavo", uz Hvar je posetila i Korčulu i Dubrovnik.

Hvar, račun, restoran
foto: Printscreen/Instagram

Dok su se neki korisnici društvenih mreža saglasili sa njom da su cene preterane, bilo je i onih koji su je kritikovali.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

- Seli ste usred sezone u hvaljeni restoran na top lokaciji, pojeli pola čudesa iz mora i onda se čudite računu - jedan je od komentara. Drugi su dodali da nisu u životu seli u restoran, a da nisu pogledali cenovnik.

- Ma, to ti ne vredi ni 50 evra - napisao joj je jedan turista.

kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track