NE SAMO DA LUPAJU PO DŽEPU VEĆ SE I RUGAJU: Natpisi na parkingu u Tučepima šokirali turiste: "Ko nema para bez njega se može"
Foto: Shutterstock

sramota

NE SAMO DA LUPAJU PO DŽEPU VEĆ SE I RUGAJU: Natpisi na parkingu u Tučepima šokirali turiste: "Ko nema para bez njega se može"

Novčanik -

Svaki dan smo svedoci visokih cena na Jadranu, a najnoviji primer iz Tučepa na Makarskoj rivijeri u Hrvatskoj još je jedan dokaz.

"Plati ili ne smetaj", "Ko nema para, bez njega se može", "Parking samo za bogate", samo su neki od natpisa na kućici u kojoj se plaća parking nedaleko od plaže u Tučepima.

Ovi natpisi šokirali su mladi bračni par iz Mostara koji trenutno živi u Nemačkoj, a ove su godine odlučili da letuju u Hrvatskoj, odnosno na Braču. Jedan dan svratili su i do Tučepa.

- Blizu plaže dočekalo nas ovo šarenilo od natpisa. Parking 20 evra, sat, dva, tri…ceo dan, sve je 20 evra. Mnogo ili malo neka raja proceni - kaže Mostarac koji se ovom fotografijom javio prijateljima u Nemačkoj.

Iako na hrvatskoj obali i dalje ima mesta gde su cene i više nego razumne, ovakvih bahatih primera, nažalost, sve je više. Ako je i reč o šali, ona nikome nije smešna.

kurir.rs/Večernji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja