U Srbiji se na oglasima prodaju jeftine kuće od čak 6.000 do 10.000 evra uz koje vlasnici prodaju plac i pomoćne objekte u ruralnim sredinama naše zemlje.

U mestu Rudare kraj Leskovca prodaje se vikendica za 9.000 evra odnosno 300 evra po kvadratu. Objekat ima 30 kvadrata i tri sobe. Grejanje je na peć na čvrsto gorivo. Kuća ima terasu, podrum, ostavu i pomoćne objekte. Uz vikendicu vlasnik daje i plac koji ima 15 ari. Takođe, u okolini Aranđelovca u mestu Jelovik prodaje se kuća od 44 kvadrata za 6.000 evra. Po kvadratu je 136 evra plus plac od pet ari. 

Na oglasima se prodaje i dosta kuća na jugoistoku Srbije gde je u poslednje vreme dosta građana kupilo seoska imanja te pokušavaju i da obrađuju zemlju. 

kuca-4.jpg
Shutterstock, Ilustracija 

U selu Grdelica nedaleko od Leskovca prodaje se deo kuće na seoskom domaćinstvu za 7.000 evra. Objekat ima 45 kvadrata i tri sobe. Nekretnina ima vodu, kanalizaciju, septičku jamu, struju, pomoćne objekte, ali i terasu, garažu i parking mesto što je jedna od najbitnijih stavki za buduće kupce.

Nakon perioda korone vikendice su postale popularne među našim građanima, ali i strancima koji preferiraju odlazak u prirodu i odmor od gradske buke. Njihova prodaja je planula odmah nakon pandemije, ali je i cena porasla. Međutim, na oglasima još uvek mogu da se nađu jeftine vikendice i ispod 10.000 evra.

Među njima je i objekat u Ćupriji u centru koji se prodaje za 7.500 evra iliti 174 evra po kvadratau jer ukupno ima 43 kvadrata. Uz vikendicu vlasnik prodaje i plac od 3,5 ari.

Kurir televizija JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja