GDE U BEOGRADU MOŽETE DA IZNAJMITE STAN ZA 200 EVRA! Malo je takvih mesta, ali evo 5 stanova na spisku
Ilustracija, Foto: Shutterstock

pred dolazak brucoša

GDE U BEOGRADU MOŽETE DA IZNAJMITE STAN ZA 200 EVRA! Malo je takvih mesta, ali evo 5 stanova na spisku

Nekretnine -

Pronalaženje stana po povoljnoj ceni u Beogradu postalo je prava umetnost, s obzirom na to da su cene nekretnina poslednjih godina u konstantnom porastu.

Mnogi se suočavaju sa problemom visoke potražnje i ograničene ponude, što rezultira time da je gotovo nemoguće pronaći stan koji odgovara budžetu, a da pritom ne zahteva dodatna ulaganja ili ne pravi kompromis po pitanju lokacije i kvaliteta.

Ali evo nekoliko nekretnina po ceni do 200 evra mesečno, što je prava retkost u Beogradu. Ove nekretnine se uglavnom nalaze u prigradskim naseljima ili u delovima grada koji nisu toliko atraktivni, ali su i dalje pristupačni i pružaju osnovne uslove za život.

Iako je ponuda ovakvih stanova ograničena, za one koji su spremni na određene kompromise, ovakve opcije mogu biti idealno rešenje.

Pet stanova po ceni do 200 evra

1. Opština Rakovica - 200 evra

Garsonjera se nalazi na Vidikovačkoj padini i prostire se na 28 metara kvadratnih. Kako se navodi, nalazi se u blizini brojnih supermarketa i autobuskih stanica. Duž cele dnevne i spavaće sobe, budući da je sve to zapravo jedna prostorija nalazi se malo stariji nameštaj, dok se pak za kuhinju može primetiti da je uložen dodatan novac. Ipak, ništa nije pohabano, te život u ovom prostoru nije nemoguć, a za taj novac dobijate sopstveni mir bez života sa cimerima.

2. Banovo Brdo - 190 evra

Stan od 25 metara kvadratnih za 190 evra, dok se računi dodatno plaćaju. Poseduje sve osnovno za život, ali naravno, za tu cenu ne može se očekivati veliki komfor. Ipak, ovaj mali prostor poseduje potpuno novo kupatilo, dok je deo glavne prostorije preuređen, a drugi pak poseduje malo stariji nameštaj. Naravno, za ovu cenu se ne može ni očekivati drugačije.

3. Krnjača - 180 evra

Jedna od bolje opremljenih garsonjera prostire se na 25 metara kvadratnih. Uredan prostor u kojem je sve spakovano kako bi bilo funkcionalno izdaje se usključivo za jednu osobu. Kuhinja, dnevna soba koja je ujedno i prostor za spavanje obiluje drvenim dodacima. Mali šporet je tu, reklo bi se kao prva pomoć, dok je kauč koji služi za odmor, uveče prostor za spavanje.

4. Barajevo - 200 evra

Stan od 50 metara kvadratnih izdaje se po izuzetno povoljnoj ceni. Spavaća soba opremljena je francuskim krevetom, dok se u dnevnoj nalazi nova garnitura, a tu je i polica sa krevetom. Kupatilo je takođe sređeno, a dodatan bonus je kada za sve one koji vole da sebi pripreme ugođaj nakon napornog dana.

5. Crveni krst - 180 evra

Garsonjera od 18m2 u čijoj blizini se nalaze brojne autobuske stanice i marketi izdaje se isključivo jednoj osobi, dok je depozit u iznosu od dve kirije obavezan. Prostor je opremljen svim potrebnim stvarima za funkcionalan život, kao što je mašina za veš ili pak frižider, dok je spavaća soba odvojena od kuhinje, što se retko može videti kada su garsonjere u pitanju. Takođe, TEA peć je zadužena za grejanje, što ipak može povećati račun u toku zime.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:55

DA LI JE SIGURNIJE ULAGATI U ZLATO ILI U NEKRETNINE? Stručnjaci izneli benefite i rizike dvaju najsigurnijih investicija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track