NIJE 17 MILIONA DŽABE GLEDALO KAKO JE U 24 KVADRATA STALO SVE! Kuhinja, dnevna, lux kupatilo, spavaća i veliki garderober! VIDEO
Foto: Youtube Printscreen

mikro stan

NIJE 17 MILIONA DŽABE GLEDALO KAKO JE U 24 KVADRATA STALO SVE! Kuhinja, dnevna, lux kupatilo, spavaća i veliki garderober! VIDEO

Nekretnine -

U svetu su takozvani mikro ili mali stanovi sve popularniji, pre svega zbog visine kirije a onda i zbog računa poput onih za struju i grejanje što njihovim stanarima ostavlja mnogo više prostora za ugodan i lagodniji život koji im omogućava da više uštede, putuju, vide sveta...

Jedan od takvih stanova već neko vreme pleni pažnju na Jutjubu a dosad ga je pogledalo čak 17 miliona ljudi što ga čini ubedljivo najgledanijim videom u kategoriji uređenja malih stanova.

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

Reč je o inicijalno jednosobnom stanu od 24 kvadrata koji je pretvoren u udobnu oazu sa "ful" a ne čajnom kuhinjom, koja ima čak i mašinu za sudove, luksuznim kupatilom, te velikim garderoberom što je prosto neverovatno za tako malu kvadraturu.

Stan je svetao i sunčan, sa velikim prozorima celom dužinom, što utiče na osećaj da je prostraniji nego što u stvari jeste.

Tom osećaju doprinose bela kuhinja i svetao nameštaj pa osećaj skučenosti nije tako izražen.

Stan se nalazi u zgradi iz 60-ih godina

1 / 5 Foto: Youtube Prinscreen/Never too small

Vlasnik je primenio različite trikove kako da mu tako mali prostor ujedno bude i funkcionalan i da ima puno prostora za odlaganje i držanje stvari.

U ovom stanu dvoje može komotno da živi pre osnivanja porodice a svaki milimetar je pametno iskorišćen a da stan uopšte nije pretrpan.

Luksuzno kupatilo

mali stan, mikro stan, uređenje stana
foto: Youtube Prinscreen/Never too small

Kurir.rs/SĐP/Youtube/Never too small

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja