'MISLITE AKO JE KUĆA NA SELU DA ĆE NEKO DA VAM JE POKLONI?!' Nataša POLUDELA kad je videla koliko malo para nude za ovakvo imanje
Foto: Facebook/Zlatica Vilovski Gligorijevic

'MISLITE AKO JE KUĆA NA SELU DA ĆE NEKO DA VAM JE POKLONI?!' Nataša POLUDELA kad je videla koliko malo para nude za ovakvo imanje

Nekretnine -

Prodaje se kuća u jednom selu pod nazivom Ostojićevo, koje se nalazi u Severnobanatskom okrugu. Objekat sa svim propratnim pogodnostima cene 15.000 evra.

U opštini Čoka nalazi se kuća sa ogromnim dvorištem, koje možete da prilagodite i deci, ali i pomoćnim objektima. Zlatica je oglas postavila u jednoj poznatoj grupi za prodaju nekretnina na Fejsbuku i navela sve detalje pomenute kuće.

kuća
foto: Printscreen/Facebook/Jeftine kuće

- Na prodaju kuća u mirnom i prijatnom naselju Ostojićevo. Kuća ima ukupno tri prostrane sobe, funkcionalnu kuhinju, kupatilo, ostavu i predsoblje. Grejanje je centralno, a poseduje i sopstvenu septičku jamu. Površina placa je velika, ima šest ari, idealno za baštu, igralište za decu ili dodatne građevinske projekte. Cena je 15.000 evra - piše ona.

Kako su neki ljudi u komentarima istakli da je to previsoka cena za jednu takvu kuću na selu, našla se Nataša, jedna članica grupe, da odbrani Zlaticu:

- Kako vas nije sramota da ponudite 5.000 evra? Za te pare ne može ni bicikl da se kupi. Vi mislite ako je Vojvodina i ako je selo da će neko da vam pokloni kuću.

1 / 3 Foto: Printscreen/Facebook/Jeftine kuće

BiznisKurir/Fejsbuk

Bonus video:

01:37

PLATE RATU 500 EVRA, PA ODRŽAVANJE 300 I ŠTA IM OSTANE? Agent za nekretnine o izazovima kupovine stana na kredit u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track