SVETOZAR PRODAJE KUĆU STARU 300 GODINA BEZ STRUJE I VODE ZA OGROMNE PARE: Ljudima pala vilica kad su videli: 'VI NISTE NORMALNI!'
Foto: Printscreen Facebook

šok

SVETOZAR PRODAJE KUĆU STARU 300 GODINA BEZ STRUJE I VODE ZA OGROMNE PARE: Ljudima pala vilica kad su videli: 'VI NISTE NORMALNI!'

Nekretnine -

Nedaleko od Zagreba prodaje se kuća, koja je u potpunosti za renoviranje, po ceni od 15.000 evra.

Na popularnim stranicama često se nalaze raznorazne ponude nekretnina, što u Srbiji, što u našem komšiluku, ali cene su ono što mnogima predstavlja ogromnu prepreku.

- Kuća je autohtona, hrastova i komplet za renovaciju. Stara oko 300 godina. Bez struje i vode, a potrebna je parcelizacija. Uz nju se dobija i, otprilike, 400 kvadrata okućnice. Nalazi se na pet kilometara od auto-puta Macelj - Zagreb. Cena je 15.000 evra - napisao je Svetozar u opisu oglasa.

prodaja kuće
foto: Printscreen/Facebook

Iako se korisnicima dopala priroda, ipak su imali dosta prigovora kada je počela polemika o ceni, budući da smatraju da ova kuća ne vredi toliko.

,,Za te pare kupim pola kamene kuće uz more'', ,,Moj brat je veću brvnaru od ove sa strujom i izvorskom vodom pored reke prodao za 800 evra'', ,,Ovo je rupa bez dna'', ,,Vi niste normalni, ovo ne vredi toliko'', pisalo je ispod objave.

1 / 6 Foto: Printscreen/Facebook

BiznisKurir/Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track