ŽENA RASKRINKALA OZBILJNU PREVARU NA INTERNETU: Bez trunke srama varali ljude na ovakav način - mnogi su zažalili zbog toga!
Foto: Printscreen X

pazite se

ŽENA RASKRINKALA OZBILJNU PREVARU NA INTERNETU: Bez trunke srama varali ljude na ovakav način - mnogi su zažalili zbog toga!

Nekretnine -

Stranica za razotkrivanje prevara na TikToku pronašla je profil na društvenim mrežama koji plasira lažne fotografije kuća i stanova po niskim cenama.

- Ako ste pomislili da je sumnjivo što se stan kod Vukovog spomenika reklamira za 50.000 evra - u pravu ste. Ove fotografije jeftinih stanova i kuća skinute su sa interneta. Prikazuju nekretnine koje se prodaju u Češkoj, Slovačkoj ili Poljskoj. Ova slika koja prikazuje ekskluzivni penthaus u srcu Beograda, zapravo se nalazi u Berlinu objašnjava razotkrivačica.

Šta je tačan razlog ovakvih objava za sada nije jasno. Kako napominje, na upite o razgledanju stanova ne odgovaraju. Mogući motiv za pokretanje ovakve stranice je prikupljanje pratilaca.

- Da se ne bi desilo da u nekoj drugoj prevari ostanete bez novca, treba da znate na šta da obratite pažnju. Sumnjivo može da bude ako na nalogu koji nešto reklamira nema naziva firme ili agencije koja stoji iza toga, ako nema kontakt telefona i ako niko ne odgovara na mejlove. Takođe, alarm su i male, mutne fotografije ili one koje imaju vodene žigove drugih sajtova sa kojih su skinute - skreće pažnju TikTokerka.

@raskrikavanje Stan od 50 kvadrata kod Vukovog spomenika za 50 hiljada evra? Ako zvuči suviše dobro da bi bilo istinito – u pravu ste. Instagram stranica reklamira jeftine stanove koji uopšte nisu iz Srbije. #raskrikavanje #instagram #fyp #pageforyou #stanovi #nekretnine #obmana ♬ original sound - raskrikavanje

BiznisKurir/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track