SRBI U ČUDU ZBOG OGLASA ZA PRODAJU KUĆE: 129 m2, plac od 16 ari, garaža za auto, a zbog RETKOSTI U DVORIŠTU neki bi dali BOGATSTVO
Foto: Kuće i placevi na selu, planinama, rekama i jezerima- Prodaja i kupovina

ima i bunar

SRBI U ČUDU ZBOG OGLASA ZA PRODAJU KUĆE: 129 m2, plac od 16 ari, garaža za auto, a zbog RETKOSTI U DVORIŠTU neki bi dali BOGATSTVO

Nekretnine -

Interesovanje za kuće na selu je odavno skočilo, a ponuda je nikad veća. Ovakav tip kuća često se može naći i po pristojnoj ceni. Ovo je uistinu jedan zanimljiv oglas u kojem je ponuđena na prodaju kuća kroz čije dvorište protiče reka.

Ovo je prava retkost, navedeno je u oglasu.

- Kroz dvoriše prolazi reka! Nalazi se 6 kilometara od Ražnja i auto-puta. Kuća na spratu, ima 129 m2, poseduje garažu za automobil u sklopu kuće, dva toaleta. Papiri su 1/1.

- Objekat poseduje trofaznu struju, a u dvorištu se nalazi bunar. Takođe, priključena je na seoski vodovod. Kuća je delimično renovirana iznutra.

- Na placu od 16,5 ari nalazi se i štala dimenzija 10x12 m + još jedna pomoćna zgrada odmah do glavne ulice. Cena je piše u oglasu, po dogovoru.

reka, kuća na selu, kuća, oglas
foto: Kuće i placevi na selu, planinama, rekama i jezerima- Prodaja i kupovina

Zainteresovanost je posebno veća otkako je najavljen novi konkurs za podelu seoskih kuća. Podsetimo, kako je "Blic Biznis" javio, država ponovo za kupovinu kuće na selu daje 10.000 evra.

Ukoliko pak ne ispunjavate ove uslove, i dalje možete da prođete povoljno do jeftine kuće.

Oglasi se sada nalaze na brojim grupama na društvenoj mreži Fejsbuk, ali je naš savet da svakako sve proverite dva puta pre nego što ugovorite posao.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track