NA PRODAJU NEKRETNINA ODLIČNA ZA BIZNIS Vlasnik prihvata i ZAMENU ZA STAN ILI AUTO: Cena ove kuće na Kopaoniku može samo da raste
ilustracija, Foto: Shutterstock

NA PRODAJU NEKRETNINA ODLIČNA ZA BIZNIS Vlasnik prihvata i ZAMENU ZA STAN ILI AUTO: Cena ove kuće na Kopaoniku može samo da raste

Nekretnine -

Dok traje zimska sezona i skijanje, ne manjka interesovanja za kuće i vikendice na našim planinama. Listajući oglase, možete naći na jeftine kuće koje često idu i uz okućnicu.

Jedan oglasio je da prodaje kuću na Kopaoniku u vikend naselju. Kako navodi, kuća se nalazi četiri ara placa i na 1.500 metara nadmorske visine.

Sastoji se iz tri sprata kao i tri nezavisna apartmana. Kuća ima i četiri ogromne terase, a ispred je i parking za 10 vozila.

"Veoma retka nekretnina sa ogromnim potencijalom za dalje širenje smeštajnih kapaciteta", naveo je on u oglasu.

U planu je izgradnja gondole i usputna stanica biće na manje od 100 metara od kuće tako da ce cena nekretnine samo rasti.

Kopaonik, kuća na selu
foto: Printscreen/Facebook

Cena nekretnine je 250.000 evra, a vlasnik navodi da prihvata za ovu kuću stan u Kragujevcu i vozila u vrednosti do 50.000 evra (ostatak u kešu).

Navodi se da objekat može i da se izdaje.

Inače, upoređujući prošlogodišnje najjeftinije cene hrane na Kopaoniku sa ovogodišnjim najjeftinijim, realno poskupljenje je 17.84 odsto, dok su najskuplje cene skočile za samo 2.81 odsto. Ako bismo pogledali dvogodišnji trend, najjeftinije cene su realno poskupele za 61.54 odsto, dok su najskuplje cene skočile za 25.68 odsto. Kao i prošle godine, uočljiv trend je da se jaz između najskupljih i najjeftinijih cena smanjuje, te cene polako postaju sve ujednačenije.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track