KVADRAT OVOG STANA KOŠTA MANJE OD 800 €: Na 15 minuta od centra Beograda, uknjižen, cena nije fiksna, a evo šta je MANA!
Foto: Printscreen/TikTok/predrag_nekretnine

ljudi nezadovoljni

KVADRAT OVOG STANA KOŠTA MANJE OD 800 €: Na 15 minuta od centra Beograda, uknjižen, cena nije fiksna, a evo šta je MANA!

Nekretnine -

Dok su mnogi u potrazi za niskom cenom po kvadratu stana, ali ih teško nalaze, na TikToku često izlaze ponude za jeftine kuće i stanove. Tako smo i mi naišli na jednu takvu, gde se za 84 kvadrata stana traži 65.000 evra, a cena čak nije ni fiksna.

U ponudi je prikazan stan u Beogradu, tačnije kod skretanja za Kotež, za manje od 800 evra po metru kvadratnom, na samo 15 minuta od Trga republike, za kog je uknjiženo 54 metra kvadratnih, od okupnih 84, a nalazi se u prizemlju. Ima dve spavaće sobe, a cena stana nije fiksna, dok vam na sve to ostaje i kompletan nameštaj iz stana.

00:21

Stan u Beogradu za 65.000 evra

Ljudi, ipak, nisu bili oduševljeni ovom ponudom, te su u komentarima ostavljali oštre kritike, poput: ''Možda 15 minuta treba helikopterom'', ''Kako 65.000, ako je uknjiženo samo 54 kvadrata?'', ''Verovatno je podrum'', ''Možda 15 minuta treba nedeljom'' i slično.

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja