KUĆU NA FRUŠKOJ GORI OD 110 KVADRATA DAJE ZA SAMO 40.000 EVRA: Sve legalizovano plus dvorište 14 ari, ali jedna stvar je potrebna
Foto: Shutterstock, Ilustracija

PLANULA PRODAJA

KUĆU NA FRUŠKOJ GORI OD 110 KVADRATA DAJE ZA SAMO 40.000 EVRA: Sve legalizovano plus dvorište 14 ari, ali jedna stvar je potrebna

Nekretnine -

Poslednjih godina krize, najpre zbog korone, a potom i rata u Ukrajini, ulaganje stečenog kapitala u nekretnine postao je najpopularniji vid investicije.

Rastućem trendu ulaganja u nepokretnosti pogoduje i inflacija, pa su građani sa ušteđevinom počeli da razmišljaju na koji način da spasu svoj kapital da se ne istopi.

Tako građani prethodnih meseci masovno kupuju stanove, vikendice, kuće, a naročito one koje se nalaze u rualnim sredinama jer im je cena dosta niža u odnosu na gradske lokacije.

Na Fejsbuk stranici Prodaja i kupovina kuće u selima pojavio se oglas za prodaju kuće na Fruškoj gori i to za 40.000 evra.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji
foto: Shutterstock, Ilustracija

- Fruška Gora. Selo Ležimir (opština Sremska Mitrovica) 35 km od Novog Sada, 18 km od Sremske Mitrovice. Na prodaju kuća, površine 1.400 metara kvadratna dvorišta, 110 kvadrata stambenog dela. Legalizovana 1/1 bez ikakvog tereta - navodi se u oglasu sa fotografijama.

Vlasnik je naglasio i da je potrebno renoviranje kuće.

- Moguća zamena za manji stan u Beočinu uz doplatu. Cena 40.000 evra. Fruška Gora - naglasio je vlasnik.

Bonus video:

03:30

VISOKE CENE NEKRETNINE MANJE ZAINTERESOVANIH ZA KUPOVINU! Rabrenović za Kurir TV:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja