OVO JE NAJJEFTINIJA KUĆA U JAGODINI: Ima 2 spavaće sobe, kuhinju, kupatilo! Kupac gratis dobija GARAŽU, ali svi se pitaju JEDNO!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

pomama za KUĆama U MANJIM SREDINAMA

OVO JE NAJJEFTINIJA KUĆA U JAGODINI: Ima 2 spavaće sobe, kuhinju, kupatilo! Kupac gratis dobija GARAŽU, ali svi se pitaju JEDNO!

Nekretnine -

Nakon pandemije korone mnogi građani su pohrlili da kupe kuće i vikendice u pririodi van grada, te su njihove cene u tom periodu i znatno skočile. Međutim, već nekoliko meseci cene stagniraju, a na oglasima još uvek mogu da se nađu kuće koje ne koštaju papreno, a pojedini kupci uz objekat dobijaju čak i garažu!

Na TikToku pojavio se oglas za prodaju kuće u Jagodini koja se nalazi na pet minuta vožnje od centra grada i potpuno je opremljena.

- Najjeftinija kuća u Jagodini na samo pet minuta vožnje kolima od centra kuća je uknjižena na 46 metara kvadratna, ali uz dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarojom, kupatila, terase i dve hodnik. Poseduje podrum kao i suterenski prostor ko nije ušao u tu kandidaturu ima grejanje na gas, a uz kuću ide limena garaža koju kupac dobija gratis pogodite cenu u komentarima - navodi se u objavi sa video-snimkom.

1 / 4 Foto: Printscreen TikTok

- Veoma povoljno. Kuća, površine 46 metara kvadrata veličine dvosobnog stana: ulazni hol, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, hodnik, kupatilo - piše u objavi.

U komentarima korisnici ove mreže su pisali cene, a sudeći po odgovorima čini se da cena ove nekretnine iznosi oko 36.000 evra.

Kurir.rs/ A. K.

Bonus video:

03:30

VISOKE CENE NEKRETNINE MANJE ZAINTERESOVANIH ZA KUPOVINU! Rabrenović za Kurir TV:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja