"DOSTA STRANACA JE OTIŠLO IZ BEOGRADA, STANOVI SU OSTALI PRAZNI" Tasić analizira pad cena: Još nije došlo na normalan nivo!
Foto: Kurir Televizija, Shutterstock

kurir tv

"DOSTA STRANACA JE OTIŠLO IZ BEOGRADA, STANOVI SU OSTALI PRAZNI" Tasić analizira pad cena: Još nije došlo na normalan nivo!

Nekretnine -

Navala stranaca, a ponajviše Ukrajinaca i Rusa napravila je totalno pometnju kada su cene za izdavanje stanova u pitanju.

Takođe, skočile su cene i stanova za kupovinu, a nema ko nije prognozirao kada će biti pad cena.

stan, kupovina stana, ključ u ruke, ključ od stana, prodaja stana, nekretnine, nekretnina, kuća, zgrada, luk
foto: Shutterstock, Ilustracija

Analitičari, prodavci, kupci, studenti... Maltene svi pomno prate situaciju ovih cena, ali izgleda da je zbog pomeranja stranaca ka unutrašnjosti konačno dovela do korigovanja cena.

Gošća "Pulsa Srbije" koja je obrazložila pad cena stanova je Davorka Tasić, stručnjak za nekretnine.

- Cene su zaista niže u odnosu na prošlogodišnji bum, kada je bila navala stranih državljana. Tada smo imali situaciju da su i kirije naglo porasle. Međutim, deo stranaca se povukao iz Beograda ka unutrašnjosti, samim tim je došlo do praznih objekata. Kirije su u padu, mada i dalje nisu došle na onaj naš normalan nivo.

00:37

DOSTA STRANACA JE OTIŠLO IZ BEOGRADA, STANOVI SU OSTALI PRAZNI Tasić analizira: Cene padaju, ali još nisu došle na normalan nivo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track