OGLAS ZA SOBU RAZBESNEO LJUDE! Mreže se usijale posle ovih reči: "Vi tražite nekog roba da plaća taj ćumez! Sramota!" (FOTO)
Foto: Profimedia

pravila ponašanja će dobiti naknadno

OGLAS ZA SOBU RAZBESNEO LJUDE! Mreže se usijale posle ovih reči: "Vi tražite nekog roba da plaća taj ćumez! Sramota!" (FOTO)

Nekretnine -

Jedan oglas za sobu razbesneo je korisnike društvenih mreža, s obzirom da stanodavac isključivo traži studentkinju od koje se traži da poštuje pravila ponašanja!

Kirija za ovu sobu iznosi 60 evra, a traži se i depozit.

- Izdaje se soba 60 evra plus depozit 60 evra. Potrebna devojka student, po mogućstvu zaposlena. Potrebno je da bude uredna, tiha i da poštuje pravila koja će dodatno biti dodeljena kada se bude uselila - navodi se u opisu ovog oglasa koji je objavljen u grupi "Izdavanje stanova Beograd".

Oglas razbesneo ljude
Oglas razbesneo ljudefoto: Printscreen Facebook

Ovaj oglas, odnosno uslovi koji se traže razljutili su korisnike ove grupe.

- Pravila, mislim samo da pitam kako će se disati na nos ili na usta? Hvala - upitala je jedna devojka.

Soba koja se izdaje
Soba koja se izdajefoto: Printscreen Facebook

Pojedini korisnici upitali su gospođu koja izdaje stan zašto pravila ponašanja drži u tajnosti.

- Umesto da odmah napišete koja pravila treba buduća stanarka da poštuje kad se useli u vaš skromni dom i tako smanjite šanse da vam u kuću uđe, na primer, kleptomanka, ljubiteljka glasnih gitarskih rifova ili neka koja glasno hrče ili priča, pogotovo kad zove svoje, ovako ste na tankom ledu - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnici napisala je da je soba koja se izdaje horor, kao i sam oglas.

- Drugim rečima vi tražite nekog roba koji će da vam plaća taj ćumez, a da ga bukvalno ne vidite u stanu. Još se traži depozit. Zar vas nije sramota da prvo uopšte tako nešto izdate, a pogotovo da tražite neke uslove. Bezobrazluk! - dodaje se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:52

Stanar zgrade sa Petlovog Brda koji je izdao svoj stan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja