OVAJ POSAO NE MOŽE DA ODBIJE NI NAJVEĆI NERADNIK: Vlasnici oduševili naciju oglasom - Otimaju se da dođu do ove pozicije!
Foto: Shutterstock

OVAJ POSAO NE MOŽE DA ODBIJE NI NAJVEĆI NERADNIK: Vlasnici oduševili naciju oglasom - Otimaju se da dođu do ove pozicije!

Moj biznis -

Prodavnica sladoleda Gram Beograd zapošljava degustatora sladoleda kom će jedini posao biti isprobavanje ove letnje poslastice po ceo dan.

Kako prenosi BIZLife, oglas za degustatorsku poziciju pojavio se na zvaničnom Instagram nalogu Gram Belgrade, na kom su pozvali svoje pratioce da označe osobu koja voli da jede sladoled.

- Kontaktiraćemo profile koji nam budu najzanimljiviji. Označite svoje prijatelje i pomozite im da nađu svoj posao iz snova - rečeno je u reels-u na Instagramu. A posao iz snova zapravo znači – isprobavanje sladoleda po ceo dan.

Sladoled
foto: Shutterstock

Ovaj oglas je vrlo brzo postao viralan pa je rezultirao mnoštvom pozitivnih komentara o prestoničkim sladoledžijama. A oni su samo, kako kažu za BIZLife, hteli da motivišu mlade da se osamostale i da se okušaju na tržištu rada. Zato su i smislili poziciju koju bi svako prihvatio sa osmehom.

- Uz sam dolazak na posao, mlada osoba bi uvidela koje su još pozicije prihvatljive za nju. Da može da napreduje i da posao ugostitelja nije zvanje lekara, advokata i preduzetnika, ali da isto nije sramota krenuti iz caffee-a. Svaki posao može da bude uspešan ako ga radiš iz ljubavi - objašnjavaju iz Grama.

BiznisKurir/BIZLife

Bonus video:

00:17

MA OVO JE PRESLATKO! Pogledajte reakciju bebe koja je prvi put probala sladoled i ne pušta ga iz svojih ručica! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track