OTVORENE PRIJAVE ZA POSAO IZ SNOVA: Raspoloživo čak 800 radnih mesta, a pozivaju i kandidate iz Srbije - Nikad bolji uslovi za rad
Foto: Jumeirah Marsa Al Arab

prilika

OTVORENE PRIJAVE ZA POSAO IZ SNOVA: Raspoloživo čak 800 radnih mesta, a pozivaju i kandidate iz Srbije - Nikad bolji uslovi za rad

Moj biznis -

Jumeirah Marsa Al Arab, najnoviji Jumeirah rizort smešten na najekskluzivnijoj plaži Dubaija, otvara 800 raspoloživih radnih mesta na svim odeljenjima i poziva i kandidate iz Srbije da se prijave. Sa ciljem da privuče vrhunske talente, rizort započinje kampanju za zapošljavanje ovog leta, u iščekivanju svog svečanog otvaranja.

Jumeirah Marsa Al Arab će okupiti tim svetske klase koji će demonstrirati posvećenost brenda izvrsnosti i inovacijama u ugostiteljstvu. Cilj je da se izgradi tim strastvenih pojedinaca koji dele viziju izvrsnosti.

- Kolege su srce naših operacija, i veoma smo uzbuđeni što možemo da poželimo dobrodošlicu talentovanim pojedincima iz svih krajeva sveta, uključujući i Srbiju, kao jedno od naših najvažnijih tržišta. Njihova strast ka pružanju jedinstvenih iskustava, znanje engleskog jezika, pređašnje poslovno iskustvo i posvećenost radu biće presudni u kreiranju našeg tima, kako bismo otvorili rizort i dočekali goste is svih delova sveta - istakla je Kristina Kraus, direktorka ljudskih resursa u rizortu Jumeirah Marsa Al Arab, pozivajući kandidate da budu deo savremene istorije, kroz učestvovanje u otvaranju najekskluzivnijeg rizorta u Dubaiju.

Kako bi se prijavili za jednu od preko 800 raspoloživih pozicija, kandidati mogu posetiti Jumeirah.com/careers, i podneti prijavu za zaposlenje.

Hotel, recepcija, recepcioner, hotelski ključ
foto: Profimedia

Jumeirah Marsa Al Arab će dodatno organizovati dane otvorenih vrata u raznim zemljama tokom avgusta i septembra 2024. Ovi događaji će potencijalnim kandidatima pružiti priliku da saznaju više o dostupnim, uzbudljivim radnim mestima i izuzetnoj kulturi rada u kompaniji Jumeirah. Konkretne zemlje, gradovi i datumi ovih aktivacija biće objavljeni na LinkedIn stranici rizorta Jumeirah Marsa Al Arab.

Jumeirah Marsa Al Arab gaji inkluzivan i stimulativan radni ambijent, nudeći neuporedive mogućnosti za rast i razvoj karijere. Smešten na najekskluzivnojoj plaži u Dubaiju, Jumeirah Marsa Al Arab, rizort koji je dizajnirao slavni arhitekta Šon Killa, ima 385 soba i apartmana, 82 rezidencije i D-marin marinu za superjahte sa 82 veza. Sa pet bazena, 10 restorana i devet barova, gosti će moći da uživaju u pogledu na spektakularni Jumeirah Burj Al Arab.

Dubai je atraktivna destinacija za profesionalce širom sveta, poznata po svojoj kulturi dobrodošlice, okruženju bez poreza i vodećoj infrastrukturi za život i rad. Grad nudi dinamičan i kosmopolitski način života, što ga čini idealnim mestom za one koji žele da napreduju u karijeri dok uživaju u visokom kvalitetu života.

Svi kandidati su pozvani da se pridruže rizortu Jumeirah Marsa Al Arab i budu deo izuzetnog putovanja u srce Dubaija, gde se inovacija susreće sa tradicijom.

O rizortu Jumeirah Marsa Al Arab:

Lociran u srcu najekskluzivnije plaže u Dubaiju, rizort Jumeirah Marsa Al Arab je nova destinacija, prožeta šarmom i toplinom arapskog gostoprimstva.

Sa avangardnim dizajnom arhitekte Šona Kile, Jumeirah Marsa Al Arab uključuje hotel sa 385 soba i apartmana, 82 luksuzne rezidencije, D-marin marinu za superjahte sa 82 veza.

Sa pet bazena, 10 restorana i devet barova, sobama i rezidencijama sa pogledom na jedinstveni Jumeirah Burj Al Arab, Jumeirah Marsa Al Arab je sveobuhvatna destinacija za odmor i uživanje.

Impresivni spa centar od 3.500 kvadratnih metara razuđen na tri sprata upotpunjuje ponudu. Jumeirah Marsa Al Arab je rizort za sve goste koji žele da iskuse evokativni svet velenesa, zadivljujuću kuhinju i miksologiju, i najsavremeniji dizajn.

BiznisKurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track