VELIKA PRILIKA ZA MALE BIZNISE: Potpuno besplatno dostupna opcija koja će zasigurno svima povećati zaradu
Foto: Shutterstock.

VELIKA PRILIKA ZA MALE BIZNISE: Potpuno besplatno dostupna opcija koja će zasigurno svima povećati zaradu

Moj biznis -

Nacionalna inicijativa za bezgotovinsko plaćanje obaveštava sve zainteresovane trgovce da ne propuste šansu da obezbede besplatno korišćenje POS terminala, uz subvencionisanu trgovačku naknadu.

Oni na svom sajtu nude opciju za prijavu svim malim trgovcima koji u poslednjih godinu dana nisu prihvatili opciju plaćanja platnim karticama.

Takođe nude informacije vezane za POS program, kao i informacije o bankama koje su uključene u sprovođenje POS programa, ali i vrste POS uređaja iz njihove ponude.

Platna Kartica, plaćanje
foto: Shuterstock

Važno je naglasiti da se svaki zainteresovani trgovac može prijaviti za maksimalno tri POS-a koji mogu biti instalirani na tri različite adrese (uključujući i veb adresu Vašeg sajta).

Kroz Program su podržani klasični POS uređaji, android all-in-one POS (gde uz Vašu fiskalnu kasu možete instalirati i POS), softPOS i eCommerce rešenje. Pored toga, u ponudi je i mogućnost prijave i za instant plaćanje putem IPS QR koda.

Prijave se mogu poslati preko sajta www.boljinacin.rs ili u ekspoziturama partnerskih banaka koje podržavaju POS program: AIK banka, Banca Intesa, Erste, Halkbanka, NLB Komercijalna, OTP banka, ProCredit, Raiffeisen i UniCredit. Dobavljači POS terminala su Payten, Mellon i Unipos.

Nacionalna inicijativa za bezgotovinsko plaćanje – Bolji način je zajednički projekat Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH i kompanija Mastercard i Visa, koji se sprovodi pod okriljem develoPPP programa Nemačkog saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) u saradnji sa NALED-om i Ministarstvom finansija Republike Srbije.

biznis.kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja