'NEĆU VALJDA JA DA PLAĆAM IZ SVOG DŽEPA': Žena se zgrozila kad je videla šta je prodavačica uradila u jednom marketu - Sramota!
Foto: Shutterstock

'NEĆU VALJDA JA DA PLAĆAM IZ SVOG DŽEPA': Žena se zgrozila kad je videla šta je prodavačica uradila u jednom marketu - Sramota!

InfoBiz -

Praksa u prodavnicama može biti odlična prilika za sticanje iskustva, ali vas može i neprijatno iznenaditi.

To je upravo ono što je doživela jedna čitateljka koja je otkrila da je tokom svoje prakse pre par godina u jednoj prodavnici na istoku Srbije, svedočila incidentu koji otvara pitanja o standardima higijene u prodaji.

- Pre nekoliko godina, dok sam obavljala praksu, primetila sam da je jedna radnica u prodavnici ispustila kesu sa zamrznutim giricama. Ipak, to nije bilo toliko strašno, jer svakome može da se desi. Ali umesto da se te girice operu i srede, radnica je jednostavno uzela metlu i lopatu, pokupila ih i zatim odložila u vitrinu gde su se prodavale iste te girice - priča devojka za Telegraf Biznis.

Supermarket, Prodavnica, šokirana žena
foto: Shutterstock

Nakon što je ugledala ovo, poručuje da joj retko šta pada na pamet da jede, a da nije zapakovano. Ipak, situacija da će možda neko dete jesti tu istu ribu joj nije izlazila iz glave, pa je zato odlučila da priđe koleginici i na fin način je pita zašto ih je samo vratila u vitrinu, prepričava devojka dešavanja od pre par godina.

- Pa morala sam brzo da ih sklonim da me šef smene ne vidi, neću ih valjda ja iz svog džepa plaćati - tvrdi devojka da je glasio odgovor koleginice.

- Ipak nisam dalje ulazila u raspravu, jer sam videla da rešenja nema. Nisam želela da je prijavim i slučajno joj ugrozim posao, a šteta je već bila načinjena - pojašnjava dalje ona.

Kaže da u istu prodavnicu više ne ide, ali i napominje da se cela situacija dogodila pre par godina, te da veruje da je sada higijena, ali i napetost zbog koje su radnici bili na neki način primorani da urade nešto što inače ne bi, mnogo bolja.

BiznisKurir/Telegraf Biznis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track