BRNABIĆEVA: Kompanija Delta uradila maestralan posao pri renoviranju Centra Sava! Ta zgrada da se stavi pod zaštitu države
Foto: TV Prva

predsednica skupštine srbije

BRNABIĆEVA: Kompanija Delta uradila maestralan posao pri renoviranju Centra Sava! Ta zgrada da se stavi pod zaštitu države

InfoBiz -

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da renovirani Sava centar, nakon privatizacije, dokazuje da država ima institucije koje će sprovesti odluke koje donese, kao što je ona da se ta zgrada stavi pod zaštitu države.

Brnabić je za televiziju Prva rekla da je vlasnik Sava centra, komanija Delta, uradila "maestralan posao" prilikom renoviranja, povodom sinoćnjeg otvaranja renovirane "Plave dvorane".

"U ovo doba potpuno je nenormalno da jedan kongresni centar vodi država. Niti država to ume da vodi, niti je ikada umela da vodi", rekla je Brnabić povodom toga što je opozicija osuđivala odluku da se Sava centar privatizuje. Istakla je da je kompanija Delta u renoviranje uložila 120 miliona evra.

"Skidam kapu kompaniji Delta, oni su odradili maestralan posao. Obaveza je bila da ulože najmanje 50 miliona evra a uložili su 120 miliona evra", kazala je Brnabić.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja